Még hányan vannak itt Beugró fanok? :3
Figyelt kérdés
Ketten már vagyunk :D
Elsősorban a fiatalabbakra gondolok :)
13L
#Beugró #fan #Pokorny Lia #Rudolf Péter #Kálloy Molnár Péter #Debreczeny Csaba #játékszín #Beugró forever
2016. nov. 11. 21:28
2/23 A kérdező kommentje:
A Játékszínben játszák még, de a tv-ben már nem megy, de még mindig nagyon jó :) (Pest Teréz krt.48)
2016. nov. 11. 21:55
4/23 anonim válasza:
Kicsit se volt vicces. Óvodás, erőltetett poénok, látszott, hogy a társadalom marginális rétegébe tartozók tudtak csak röhögni rajta. Vagy akinek egyáltalán nincs humorérzéke.
5/23 anonim válasza:
Szeretem, általában szeretem az improvizációkat, gyakran megnézek 1-1-et a youtubon (de már nem a fiatal kategóriában vagyok:)
6/23 A kérdező kommentje:
#4-es ez abszolút nem (volt) igaz a műsorra. Ezen a kommenten látszódik, hogy csak az irigység beszél belőled. Azért egy ilyen szintet megütni, ahol már legalább minden 2. mondatban elhangzik egy jó poén (és az az egész közönségnek tetszik) nem könnyű. Természetesen elfogadom, hogy te így gondolod, de nekem más a véleményem. Nem szeretnék ezzel vitát nyitni.
2016. nov. 12. 09:43
7/23 anonim válasza:
Ja, de azért szépen lepontoztál, az "elfogadás" jegyében.
8/23 A kérdező kommentje:
Ez az én véleményem
2016. nov. 12. 10:24
10/23 anonim válasza:
Mert nem a kérdésre válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!