Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Waffen-SS villámokért...

A Waffen-SS villámokért büntetnek?

Figyelt kérdés

Szoktam feltölteni a netre képeket, viszont le szoktam róluk takarni az SS villámokat..

Büntetnek érte, vagy hagyhatom cenzúrázatlanul?

2016. okt. 26. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Az SS-jel önkényuralmijelképnek számít Magyarországon:

[link]

Ismeretterjesztési célból lehet használni. Tehát pl. ha egy korabeli dokumentum-fotót osztasz meg az rendben van, de a propaganda-célú használata bűncselekmény.

2016. okt. 27. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Korabeli fotókat osztottam meg, de kicenzúráztam a jeleket róluk.

Viszont, azonnal kaptam az áldást,hogy meggyaláztam ezzel a katonák emlékét..

Akkor hogy is van ez?

2016. okt. 27. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Hülyeség, senki nem fog érte lecsukni, vagy megbüntetni. Azért ennyire ők sem érnek rá :).

Ha pedig germán siegel rúnaként nyilatkozol róla, akkor meg pláne nem :). Ne hirdess propagandát a kép alatt, és akkor nyugodtan mehet akárhová. (Meg amúgy is, ahogy írtam, a hatóságoknak van ennél jobb dolguk is...)

2017. jan. 12. 02:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos volt már rá példa, hogy letiltottak miatta...
2017. márc. 9. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, GYK-ról rendszeresen megteszik, mert propagandaként kerülnek ki az SS jelek, nem ismeretterjesztő céllal. Vagy nincsenek tisztában velük, hogy te germán rúnaként használtad őket, ami teljesen legális. Én a ***** heineken "sör"ről is leszedetném a vörös csillagot. De amíg azt lehet, meg a Szabadság téren is állhat ilyen szenny, addig horogkereszt és SS villám is lehessen bárhol. Vagy mindkettő vagy egyik sem. Inkább az utóbbi, de ezt a "másik oldal" semmibe veszi :).
2017. márc. 9. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!