Miért rasszisták a négerek?
És a fenyegetés minek számít? Példák a buszos utazásainkból, amikor vonaton, négyes ülésnél velünk szemben ült két fekete, maximum 16 éves suttyó, és mivel szemben ültünk, nyilván rájuk is néztünk. Reakció:
"Megverünk, leköpünk hülye, fehér kurw@".
kedves kérdező:
Ezzel nem tudsz mit csinálni sajnos. Amíg csak hangemberek, engedd el, róluk állít ki szegénységi bizonyítványt. Ha esetleg tettlegesség van, akkor ugyanúgy védd meg magad, mintha egy fehér támadna rád. Ahogy írtad, fiatal suttyók, kimosta az agyukat (rossz irányba) a fekete büszkeség propaganda. Fehérek között is van suttyó bőven. Akiktől fehérként félek. Nem a bőrszín határozza meg a suttyóságot. Itthon a nagy hungaristák se jobbak, szerintem nem kell részletezni.
Bírtam azt az esetet, amikor a rendőr megállította a nagy fehér audit, benne a fuxos cigány csávóval. Rögtön kezdte volna, hogy "azért állítottál meg g*cííí, mert cigány vagyok", de meglepve látta, hogy a rendőr is cigány :) Ezt egy igazoltatásnál személyesen az érintett rendőr mesélte (a társa nem cigány volt). Nekem sose volt bajom azért senkivel, mert "más rasszba tartozik", de ezt mindig elvártam viszont is, lehetett szó feketéről, cigányról, ázsiairól, mindegy (ja, és nem "cigányozok", félreértés ne legyen, szimplán csak tudtomra adta nem egy cigány haverom, hogy ő nem romának, hanem cigánynak vallja magát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!