Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért rasszisták a négerek?

Miért rasszisták a négerek?

Figyelt kérdés
Nem Magyarországon élek, és az egyik barátom olyan helyen lakik, ahol sok az afrikai, és azt tapasztalom, hogy sokan, főleg az igénytelenebbje és a kamaszok borzasztó rasszisták mindenkivel, aki nem afrikai. Sokszor van az, ha leül melléd a padra, és csak ránézel, elkezd gorombáskodni. Ha busz sofőrje nem engedi fel a buszra, mert nincs érvényes jegye, akkor anyázni kezd, és szidni a buszsofőrt, hogy milyen rasszista. A buszra úgy szállnak fel, hogy eltaposnak másokat, ha le akarsz szállni, nem mennek arrébb, és ha szólsz nekik, még örülhetsz, hogy nem vernek meg.

2016. okt. 26. 09:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

És a fenyegetés minek számít? Példák a buszos utazásainkból, amikor vonaton, négyes ülésnél velünk szemben ült két fekete, maximum 16 éves suttyó, és mivel szemben ültünk, nyilván rájuk is néztünk. Reakció:

"Megverünk, leköpünk hülye, fehér kurw@".

2016. okt. 26. 13:16
 12/15 Quatermain ***** válasza:
52%
London egy fertő lett, ez nem vitáns. Emlékszem, mikor Londonban csak rabszolgavásárokon láttunk ilyeneket. Hm, azok a régi szép idők..
2016. okt. 26. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

kedves kérdező:

Ezzel nem tudsz mit csinálni sajnos. Amíg csak hangemberek, engedd el, róluk állít ki szegénységi bizonyítványt. Ha esetleg tettlegesség van, akkor ugyanúgy védd meg magad, mintha egy fehér támadna rád. Ahogy írtad, fiatal suttyók, kimosta az agyukat (rossz irányba) a fekete büszkeség propaganda. Fehérek között is van suttyó bőven. Akiktől fehérként félek. Nem a bőrszín határozza meg a suttyóságot. Itthon a nagy hungaristák se jobbak, szerintem nem kell részletezni.

Bírtam azt az esetet, amikor a rendőr megállította a nagy fehér audit, benne a fuxos cigány csávóval. Rögtön kezdte volna, hogy "azért állítottál meg g*cííí, mert cigány vagyok", de meglepve látta, hogy a rendőr is cigány :) Ezt egy igazoltatásnál személyesen az érintett rendőr mesélte (a társa nem cigány volt). Nekem sose volt bajom azért senkivel, mert "más rasszba tartozik", de ezt mindig elvártam viszont is, lehetett szó feketéről, cigányról, ázsiairól, mindegy (ja, és nem "cigányozok", félreértés ne legyen, szimplán csak tudtomra adta nem egy cigány haverom, hogy ő nem romának, hanem cigánynak vallja magát)

2016. okt. 27. 11:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Ilyenről én is hallottam, legalábbis ahonnan én jöttem, ott senki sem mond olyat, hogy roma. Se cigány, se nem cigány.
2016. okt. 27. 15:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
11:12-es válaszoló. A hungaristák nem kötnek bele olyan emberbe aki nem érdemli meg azt. Itt az a probléma hogy itthon a cigányok olyanok mint kint a négerek. Ha rájuk nézel már ugatnak, a Magyarokat lenézik és terrorizálják őket. Ezek után ne csodálkozzon egyik sem ha mondjuk beléjük köt egy hungarista csoport vagy ha esetleg el is verik őket. De elhiheted hogy egy normális hungarista lehet hogy nem kezd el jópofizni és lehet hogy gonoszul fog nézni de amíg a cigány nem csinál olyat nem fognak belekötni és megverni sem. Ha egy fehér bunkón viselkedik vagy úgy beszél akkor azt is megfogják verni. Csak tényleg az a probléma hogy kevés az olyan cigány aki normálisan tud viselkedni, pont mint a négerek.
2018. jan. 30. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!