Írországban van kereslet a szabó és varrónőre?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett Írország. Szabó képzésre járok és ezen kívül el szeretnek végezni egy egyetemet is, de most elgondolkodtam azon, hogy kitelepednék Írországba és ott kezdenék majd egyetemet egy idő után. Mit gondoltok erről? Mennyire nehéz egyedül kimenni?2016. okt. 23. 17:02
1/3 anonim válasza:
Kimenni könnyű, felszállsz a repülőre és kész. Nyelvtudás nélkül viszont nem fog menni. Ha ennyire ragaszkodsz egy speciális szakmához, az sem fog menni, eé kell vállalni mindent ami adódik, pl. szállodatakarítás, áruházi pakolás. Ha valami keresett szakmád van, esetleg (pl. bármilyen eü szakma, vagy szoftverfejlesztő)
2/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy nem dolgozhatok a szakmámban csak úgy hip-hop. Te kint élsz?
2016. okt. 23. 17:24
3/3 anonim válasza:
Nem, de lehúztam pár hónapot, és tervezek kimenni hosszabb időre. Amúgy szép hely, kivéve pl. Dublint ami olyan mint London csak ócsóba, egyszóval egy nagyobb putri. A természet, a vidék, a klíma tényleg szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!