Miért erőszakoskodik olyan sok muszlim a nőkkel a nyuagti világban?
Ennyire reflektor fényben van a téma vagy tényleg több a muszlim erőszakoskodó?
Ezek a saját házujbanis ilyenek? H
Ha nem akkor itt mitől és miért lesznek ilyenek?
Akik meg az adott országban nőttek fel....
Az EU-ban élő más vallásúak közt is ennyire leterjedt a más vallású nőkkel szembeni vagy egyszerűen csak a nőkkel szembeni erőszakoskodás?
Meg mert alkoholt isznak (holott nekik elméletileg
tiltva van) és olyankor nem tudnak magukon "uralkodni"
Teljesen más a neveltetésük, az emberekhez való hozzáállásuk, a családi életük stb... Szóval nagyon más világ amit egy nyugati 100%ig soha nem fog megérteni.
Szerintem sokan kiszabadulnak a nyugatról ide, úgy hogy fogalmuk sincs milyen itt az élet. Főleg ha gazdag arab országból jönnek, akkor azt hiszik hogy ők itt mindent megtehetnek. Nem tudnak uralkodni az ösztöneiken.
Sokan mondják hogy otthon is lenézik a nőket, és ez így is van, de a nők is teljesen máshogy viselkednek (nem csak az öltözködésre gondolok) mint egy nyugati.
Azért mert tiltott, ugyanúgy isznak alkoholt, de csak otthon, itt meg az alul öltözött emberek között buliznak, azért úgy viselkednek mint egy tini aki most szabadult ki a családi fészekből.
Sajnos azt veszem észre hogy az egy dolog hogy ők nem tudják milyen itt az élet, de mi nyugatiak se vagyunk tisztában azzal hogy ők otthon milyen életet élnek. Mindenki csak felszínes dolgokat mondogat róluk.
Akiket én ismerek és Európában élnek (nőkre és férfiakra is gondolok) alapvetően sokkal igényesebbek és dekoratívabbak mint a legtöbb magyar, magukkal és másokkal szemben is. Más a temperamentumuk, és a hozzáállásuk a dolgokhoz, az életritmus, minden. Valaki ezt meg se próbálja a nyugatiak között megérteni.
Szóval szerintem azért mert valaki muszlim, az nem azt jelenti hogy automatikusan erőszakoskodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!