Lányok-Nők! Voltatok már férfi WC-ben? Volt bent férfi?
Férfiként elárulom azt a titkot, hogy ezek a vécék úgy vannak kiképezve, hogy nem lehet csak úgy bárhonnan odapillantani a dolgát végző ember péniszére. Legfeljebb csak akkor, ha odaállsz a mellette lévő piszoárhoz, onnan esetleg van némi rálátás.
De akkora szükség valószínűleg nem tud rájönni egy hölgyre, hogy egy piszoárhoz állva próbálná meg a dolgát elvégezni. :)))
Ez jó, odapillantotok. :D
Mert a férfiak úgy mennek wc-re, hogy amint belépnek térdig letolják a gatyát és úgy mászkálnak bent. :D
Igen már voltam. Ha nagyon muszáj akkor bemegyek, de azért nem mindenhol.
Legutóbb pl fesztiválon voltam mert a nőibentömeg volt.
Ha odapillantok se látok sok mindent mivel nem velünk szembe végzik a dolgaikat hanem a fal felé fordulva :D
De amúgy se érdekel, nem azért vagyok ott.
Igen, voltam már férfi WC-ben nő létemre késő este egy jégpályán, mert a női mosdó be volt zárva.
Egyetlen ellenkező nemű egyed volt a férfi WC-ben. Oda is pillantottam a péniszére, sőt még a nadrágját is kigomboltam előtte, mert nagyon szorult a farmernadrágjának a gombja.
Ez az izgalmas kis kaland úgy történt tavaly télen, hogy én vigyáztam az 5 éves unokaöcsémre az öcsém jéghoki edzése közben, és el kellett kísérnem pisilni. xD
Na, jellemző.
Ha viszont egy férfi menne be a nőkhöz, kimennének a teknősök. De addig is leütnék, rátérdelnének nyolcan, és a biztonság kedvéért szétvernének a fején egy esernyőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!