Honnan tudnék cigány stílusú szoknyát venni, viszonylag olcsón?
Figyelt kérdés
Az osztályommal cigány táncot fogunk táncolni a szalagavatón és ahhoz kéne a szoknya. Köszi :)2016. okt. 4. 22:45
1/2 anonim válasza:
Szoknya? Cigánylányon? Én ma a buszon párducmintás cicanadrágba + rózsaszín melegítő felsőbe + Louis Vuitton kistáskával láttam.
Viccet félre téve (bár ez az esemény igaz), szerintem valamelyik "aluljárós" kínaiba biztos találsz. De ha ilyen csörgőset keresel, amiből ilyen lemezkék lógnak, akkor valamilyen hastáncosra kérdezz rá, hogy hol lehet szerezni.
2/2 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz alatta. Ilyen csicsás rózsás színesvirágos rakottas cuccokat simán ki lehet fogni turiban, én szinte mindig látok... bár az nem 100%, hogy találsz is ott, ahova mész. Ha már pontosabb a meghatározás, akkor vagy azt alakítod át, vagy tényleg hastáncostól kérsz segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!