Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A WU2 samponmárka miért "WU2"?

A WU2 samponmárka miért "WU2"?

Figyelt kérdés
Tehát miért ez a márkaneve?
2016. okt. 4. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A WU2 annak a rövidítése, hogy Wlagyimír Utyin 2. Azért ez a neve, mert ha sokat mosod vele a hajad, olyan szép lesz tőle, mint Wlagyimír Utyiné... és a barátaid úgy fognak hívni, hogy Wlagyimír Utyin 2.
2016. okt. 4. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

# 1

És természetesen mint mindennek, ennek is a Zorbána Zoka.

2016. okt. 4. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Idézek:

"A név eredetére több magyarázat van, az egyik szerint a német Waschen Universal rövidítése, a másik szerint a Waschmittel Universal, vagyis az általános mosószert jelenti."

[link]

De ha kicsit keresgéltél volna, megtaláltad volna ezt is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

2016. okt. 4. 22:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Én ezt komolyan kérdeztem. XD. Mert a "baba" azért baba mert nem szárítja a bőrt (normál egészséges bőr esetében), az "Amodent" névben benne van a "dent" szó. A "Caola" a tulajdonos lányának nevéből lett. Carola-nak hívták és a kislány caola-nak ejtette ki a nevét. A "CaoNatur" a Caolaból lett és azért natur mert kíméletes a bőrhöz és illat-szinezék mentes. De a WU2 miért WU2?
2016. okt. 4. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem.
2016. okt. 4. 22:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Hogyha universal akkor lehet vele tusolni?
2016. okt. 4. 22:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként erős samponnal még padlót is fel lehet mosni. Akkor ezért WU.
2016. okt. 4. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!