Szerintetek mitől értékes egy ember?
Egy másik kérdésben jött fel ez... kiváncsi vok
16/F
Szia!
Jó,hogy feltetted ezt a kérdést is! Az előzőt olvatam,és az összes komit hozzá,inkább arra nem írnék semmit...
De erre,szóval:Attól értékes szerintem,hogy nagyon kedves,segítőkész másokkal szemben,csak a jót látja mindenben,és mindenkiben,odafigyel,észreveszi,ha a másiknak rossze kedve van,és segítségre lenne szüksége....ilyesmiktől szerintem! Nagyon kevés ilyen embr van,sajnos tapasztalat!25/L
külső? nem modntad hgy házasságot is kell kötni a leírt emberrel, csak hogy az értékek mik. Beszélhetünk itt nagyanyámról is. :)
A másik meg hogy ha képes vagy átlátni a felszínen, a szép pofin, és belül egy rohadó, értékvesztett embert találsz rögtön rájössz mennyit ér a külső. Semmit. Külsőbe az egyetlen ami számomra számít az az igényesség.
Attól függ, hogy kinek.
A kormánynak attól, ha dolgozik, rá szavaz, adózik, csendben tűri a legújabb hóbortjait és nem reklamál.
Az embertár akkor, ha megbízható, segítőkész, őszinte és még sorolhatnám tovább a jó emberi tulajdonságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!