Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mitől értékes egy...

Szerintetek mitől értékes egy ember?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésben jött fel ez... kiváncsi vok

16/F

2010. ápr. 24. 21:52
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Szia!

Jó,hogy feltetted ezt a kérdést is! Az előzőt olvatam,és az összes komit hozzá,inkább arra nem írnék semmit...

De erre,szóval:Attól értékes szerintem,hogy nagyon kedves,segítőkész másokkal szemben,csak a jót látja mindenben,és mindenkiben,odafigyel,észreveszi,ha a másiknak rossze kedve van,és segítségre lenne szüksége....ilyesmiktől szerintem! Nagyon kevés ilyen embr van,sajnos tapasztalat!25/L

2010. ápr. 25. 02:04
 12/21 anonim válasza:
Sajna azt kell, hogy mondjam nagyon rossz neveltetést kaptál és ezzel a felfogással nem viszed semmire. Persze keressél olyan valakit aki szép és okos, ezzel nincs is semmi baj. A probléma itt az , hogy túl sokat képzelsz magadról, pedig reggel ugyan olyan büdös a szád mint bárki másnak és még te is büdöset szarsz.
2010. ápr. 25. 08:12
 13/21 anonim ***** válasza:

külső? nem modntad hgy házasságot is kell kötni a leírt emberrel, csak hogy az értékek mik. Beszélhetünk itt nagyanyámról is. :)

A másik meg hogy ha képes vagy átlátni a felszínen, a szép pofin, és belül egy rohadó, értékvesztett embert találsz rögtön rájössz mennyit ér a külső. Semmit. Külsőbe az egyetlen ami számomra számít az az igényesség.

2010. ápr. 25. 10:10
 14/21 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy kinek.

A kormánynak attól, ha dolgozik, rá szavaz, adózik, csendben tűri a legújabb hóbortjait és nem reklamál.

Az embertár akkor, ha megbízható, segítőkész, őszinte és még sorolhatnám tovább a jó emberi tulajdonságokat.

2010. ápr. 25. 10:23
 15/21 anonim ***** válasza:
mindenkinek más a fontos.van aki az őszinte szeretetet sem értékeli a másikban,van aki annak is örül,hogy hozzá szól vki.
2010. ápr. 25. 12:12
 16/21 anonim ***** válasza:
02:04 mi volt a másik kérdés, linkelnéd?
2010. ápr. 25. 15:44
 17/21 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 25. 19:24
 18/21 anonim válasza:
Sajnos már eltünt a kérdés az összes válasszal, de miért?
2010. ápr. 26. 08:53
 19/21 A kérdező kommentje:
Jó kérdés tényleg törülték de én nem kaptam ojan piros üzit h mért... szal valszeg csak nem teccet nekik :P
2010. ápr. 26. 17:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is egy ismerősömmel tudok példázgatni,ő egy 39 éves nő.Nagyon okos,művelt,sokoldalú.Tud ő sok mindent..csinált már sajtot,tud kötni meg egyéb technikai dolgokat.Jól fogalmaz,jól számol fejben,és emelett nem is csúnya!Mindenkit közel enged magához,de igazán csak a nagyon szűk családi körét(ezt így kell..).És hát egy baja van csak neki,ő sem tökéletes,ahogy én sem:agresszív,nagyon hamar felkapja a vizet,hamar tele van nála a pohár.:S
2010. ápr. 26. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!