Mért utálják az emokat ennyire?
Itt is meg máshol is. Jó am leszarom már megszoktam h beszólogatnak de én igy érzem jól magam :P De mért nem tuggyák az emberek ezt elfogadni? Ez is csak egy stílus olyan mint a hippik vagy a punkok vagy bármi nem kötelező senkinek csak akihez közel áll ez az életérzés az lesz emo vagy scene. Ez mért zavarja jobban az embereket mint a többi? Mért kell állandóan piszkálni a többieket a stílusa miatt? :S (főleg a szüleimnek -.-') Meg az zavar h az emberek nem is tudnak rólla semmit és úgy lenézik meg utálják csak az alapján amit hallotak :/ Közben nekem alapból nincs bajom senkivel akinek más stílusa van az a lényeg h a sajátja legyen ami illik hozzá ne pedig copyzás =)
16/F
"Ja, arról ne is beszéljünk az emo alapból egy totálisan antiférfi dolog....az összes mai tizenéves emót beraknám fél évre a honvédséghez, kíváncsi lennék mi lenne a vége"
ugyanaz mint amikor elvitték a hippiket vietnámba :P
amúgy ez a felsőbbrendűség... hát nemtom én nem érzem :D sztem nem vok felsőbbrendű sem elit. És nem azért "különcködök" h különcködhessek hanem azért mert így érzem jól magam, így vok én ÉN =)
Azért, mert az emok közt divat a buzulás. A saucy = boldog emo, na ki hallott már ilyet... azt se tudjátok mit képviseltek.
Mellesleg nem ártana kezedbe venni egy nyelvtan könyvet, mert rémes a helyesírásod: pl nem tuggyák, hanem tudják.
Azért mert az emo rohadtul nem egy szubkultúra,max az volt 20 éve.Már csak egy retkes divat,semmi mondanivalóval,csak a ruha számít meg az X láb.Az emo ma arról szól,hogy "jajj depi vagyok,öngyi leszek",nem tudnak írni(lásd "cukííh,emóóh szavak) ami engem marhára irritál.Meg az is amikor felraknak 500 képet myvipre ahol X lábbal,felnézve pózolnak.A nevük mellé XxX-et tesznek,pedig halvány lilájuk sincs , hogy ez azt jelenti hogy nem piálnak,nem drogoznak,nem cigiznek,pedig hányszor láttam már ímósokat cigizni a parkban!A "zenéjük" és hányinger.A hello kitty is...és persze az,hogy rögtön leímóznak mert feketét hordok...hát,b_zdmeg...az egész ímó divat LOPOTT!Egy kicsit a punkból,egy kicsit a rockból,egy kicsit a SKAból,egy kicsit franc tudja honnan,mondanivaló nélküli hülyeség,minket "feketéket" meg emonak néznek pedig pár éve ez még sehol se volt!!
Az is undorító,hogy egy fiú úgy néz ki mint egy csaj!Anti férfi..Egy férfi legyen férfi!És végül,de nem utolsó sorban a viselkedésük miatt.Beképzeltek,divatból vágják magukat,rinyálnak pedig mindent megkapnak.Szerintem még soha nem volt igazi problémájuk..na ezért utáljuk az emo-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!