Békés megye mennyire lepukkant?
Milyenek az ottani emberek, milyenek a lehetőségek?
Olyanok véleménye érdekel akik jártak ott vagy ottani lakosok.
Nagyon.
Ugyanolyanok, mint másutt, talán csak elkeseredettebbek.
A lepukkanás oka a kormányok (főleg a mostani) egyoldalú, kirekesztő és felelőtlen tevékenysége.
Lehetőség nem nagyon van, bár ez azon is múlik mennyire vagy talpra esett. Ismerek Békés megyei milliárdost és Győr-Moson-Sopron megyei szegényt is.
Én egyébként szeretem Békéscsabát, a többi kisváros ki van halva, alig embereket látni az utcán, ha látok is akkor időseket.. (60 felettieket. Nincs bajom az idősekkel, de ez azt mutatja mennyire is unalmas lepukkatt egy környék)
Az emberekkel nincsenek bajaim, ugyanolyanok mint bárhol máshol Magyarországon :)
Egyébként csabai vagyok, itt kezdtem az iskolát de már első osztályos koromban elköltöztünk Győr mellé, ott éltem 8 évet. Én személy szerint Békéscsabát jobban szeretem, de nyugaton kicsit több a lehetőség.
Én Gyulán élek, mióta megszülettem, és Békéscsabára jártam gimibe. Szerintem Békéscsaba, Gyula, Szarvas, Orosháza szép helyek, élhetőek, az oktatás is egész jó. A megye többi része viszont valóban lepukkant, a tömegközlekedés sem a legjobb a kisebb falvakból pl. A felsorolt városokban van azért lehetőség bőven (főleg az idegenforgalomnak köszönhetően), az emberek pedig pont olyanok, mint máshol... Bár nem kérdeztél rá konkrétan, ki lehet érezni a kérdésből: sok itt a cigány, de ők leginkább a kisebb településeken laknak. (Aki szeretné elkerülni őket, még véletlenül se költözzön Sarkadra!) Ennek ellenére én a közbiztonságot jónak tartom a nagyobb városokban, bár Gyulán például sok a biciklilopás, de attól nem kell aggódni, hogy az utcán megtámadnak.
Még egyszer mondom, éles határ húzódik a falusi és a városi lét között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!