Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Randi egy török pasival?

Randi egy török pasival?

Figyelt kérdés

Megismertem egy török srácot és randira hív.

Először nem nagyon tűnt fel, hogy török, csak a neve alapján lehet megállapítani, olyan jól megy neki a magyar.Már gimnáziumba is itt járt, most egyetemre jár.

Külsőleg szerintem jól néz ki,olyan tipikus délies,mediterrán.

Viszont, sok rosszat hallani a török pasikról.

Azt, hogy nem lehet megállapítani, hogy csak "randizgatnak" (háremet tartanak), vagy komolyan gondolják.

Túl vallásos nem lehet, mert a múltkor két pofára tömte a szalonnát.

2016. szept. 22. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd elmész vele randira és megismered, "kifaggatod", ennyiből mi se tudjuk
2016. szept. 22. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem torok parom van, de en sem tudnam neked megmondani, hogy kit varhatsz. Ezek a haremes dolgok a nem vallasos ferfiak miatt terjedtek el, szoval en olyannal sosem kezdenek, de lehet hogy ez a ferfi pont a kivetel. Alapjaraton tobb udvarias gesztusra szamithatsz, mint egy atlag itthoni pasitol, es egeszeben veve sokkal jobban nonek ereztetnek teged mint barki mas. De ez is csak atlag, vannak hulyek onnan is.
2016. szept. 23. 08:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Nemzetiség alapján nem lehet kapcsolatot megítélni. Ha ismered általában az emberi tulajdonságokat, akkor a szélsőséges eseteket meg tudod állapítani pár szó, gesztus alapján. De olyan intim kapcsolat minőségét, amire te gondolsz, csak alapos ismert után, kellő odafigyeléssel lehet megállapítani. Még akkor is fennállhat a tévedés veszélye.

Tehát randizz és figyelj. Ha pedig úgy látod, nem jó az irány, szakíts. Ha jó, tarts ki.

2016. szept. 23. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:

"Először nem nagyon tűnt fel, hogy török, csak a neve alapján lehet megállapítani"

"olyan tipikus délies,mediterrán" -->??? Ez nekem így fura. Persze nem róvom fel neked, mert átlag magyar lány létedre honnan tudnád egy magyarul jól beszélő (egymás számára könnyen kiejthető, minimális akcentussal beszélhető nyelveink vannak, kivétel talán számukra az y-nos két betűs mássalhangzóink (pl. ty) és nekünk az ő ı-jük), "mediterrán" balkáni (inkább közel-keleties, mint délies - ??) vonásokkal rendelkező fiatalemberről, hogy ő pont török... Na mindegy, inkább hagyom a témát.

Sok rosszat hallani róluk... Igen, az ilyen nem vallásos szalonnaevő, cserediák stb. alkohol fogyasztó csibész fiúkákról :) Persze rájuk mutogatunk, mintha nekünk nem lennének ilyen csibész, "háremtartó" fiúkáink ;)

Nem akarom beléd beszélni, hogy ő pont ilyen, de egy vallásos átlagpolgár törökországi töröktől (nem nyaralózónában) az ember lánya egy hajszállal jobban tudja, hogy mit várhat. Nem ellene vagy ellened beszélek, ez a mondatom nem irónia, ez valóban nehéz. Hogy illusztráljam, egy töröknek se könnyű szegényes infók alapján megállapítania, hogy tőlem mit várhat, mert pl. én reformátusnak vagyok keresztelve, de azt nem tartom, Istenben persze hiszek, nem belemélyedve, hogy pontosan milyen is az én saját, egyéni hitem, de a keresztény kultúra nyomokban mutatkozik nálam, nem hívőjeként is, mint pl. Karácsony, Húsvét ünneplése, de se nem böjtölök, se nem járok misére, és házasság előtt is szexeltem. Bárki, akár magyar is úgy tudhatja meg mire számíthat tőlem, hogy megismer, és megállapítja ő maga a viselkedésemből és mély beszélgetések alapján.

Te is menj csak el randizni az illető török sráccal, másképpen sosem tudod meg. Amit javasolhatok, hogy már eleve ne magyar átlag srácként tekints rá (de ne is kapásból háremúrként :D ), ne várd el, de számíts arra, hogy ő előzékenyebb lehet veled, intenzívebben, látványosabban udvarolhat neked, közvetlenebb lehet akár komoly szándékok nélkül is. Más szokások vannak (lehetnek) beleivódva, más a vérmérséklet, tehet olyan gesztusokat, melyeket könnyen félreérthetsz. Ha valamiben nem vagy biztos, legjobb, ha nyíltan megkérdezed tőle magától.

2016. szept. 23. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!