Instára mi legyen a bemutatkozásom?
Figyelt kérdés
Akinek van instája az tudja, hogy az emberek általában írnak bemutatkozádt (van nekem csak le szeretném cserélni, de nem tudom mire) kérlek segítsetek2016. szept. 12. 18:44
1/3 anonim válasza:
Az eletkorodat, az erdeklodesi korodet..A varost,ahol elsz (esetleg ha több mint 2 szótag akkor kihagyhatod előle a maganhangzókat és így jobban fog kinezni) Ha ellinkeled,írok directben és segíthetek még ha kell
2/3 anonim válasza:
Most komolyan hogy írjon rólad más bemutatkozást?
Szerintem írd azt, hogy Józsi vagyok. 42 éves géplakatos. Kedvelem a szakmámat mert úgy érzem ki tudok teljesedni benne. Van két gyerekem akiket húsz éve nem láttam. Kedvelem a kutyákat és a csokifagyit.
Vagy írhatnád, hogy 20 évesen mentem Amerikába egy nyárra a barátomhoz aki kint dolgozott. Megtetszett a munka így kint maradtam. Előrelépési lehetőség volt a munkahelyen, így egyre jobb pozícióba kerültem.
7 éve élek kint. A barátnőmmel esküvőt tervezünk.
Na melyik lesz a bemutatkozásod instán?
3/3 A kérdező kommentje:
Csak peldara gondoltam mint az elso valaszolo
De ezert a kommentert nem kellett volna faradoznod, mert ugyse irom le
2016. okt. 4. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!