Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Talán butaság, de mégis, hogy...

Talán butaság, de mégis, hogy járhatnék utána ennek?

Figyelt kérdés

A szomszédomban egy 25 év körüli férfi lakik, egyedül.

Egy hasonló korú lány szokott átjárni hozzá, ő gyalogosan közlekedik.

A szomszédomat körülbelül 24 órája nem láttam, és a facebookja szerint 23 órája volt utoljára aktív.

Ez azért furcsa mert MINDIG elérhető, de tényleg nincs olyan,hogy neki ne lenne ott a zöld ikon.Van mobil nete is, szóval ha a szolgáltatóval lenne baj,akkor is feltudna lépni.

Írtam neki egy üzenetet, de nem válaszol,nem látta.

Az autója kint áll a ház előtt, a kutyájának előbb adtam vizet, mert az üres tálat kaparta.

A kutyát viszont szereti, és nem hagyná szomjan, nem is menne el úgy,hogy nem szól nekem,hogy a kutyára figyeljek.

Dél körül kopogtattam az ajtaján, de arra sem válaszolt.

(redőnyök lehúzva, tegnap ilyenkor húzta le, még hallottam is)

Eredetileg azért írtam neki, mert új kerítést akarunk venni, és fele-fele arányban fizetjük, azt mondta,hogy együtt válasszunk valamit, ami mindkettőnknek tetszik.Az utolsó üzenete az volt,hogy akkor holnap még ír, és mehetünk.

Olyan nem egyszer volt már,hogy megbeszéltünk valamit, és ő neki mégsem volt jó, más időpontot kerestünk,de mindig szólt előtte.

Nem ismerem a hozzátartozóit, 3 éve lakik itt, normális, életvidám.

Hülyén hangzik, de tényleg az a legfurcsább,hogy a facebookon nincs fent, ez nem hagy nyugodni, de az meg nagyon kellemetlen lenne ha rendőrt hívnék, és bent lenne a házban.

Arra gondoltam,hogy tegnap elment bulizni, és kora reggel érhetett haza, talán adott a kutyának, és most alszik, a kutya meg azóta megitta a vizét.

De a vicc,hogy amikor alszik,akkor is fent van facebookon, mert mint mondta az asztali gépén folyamatosan meg van nyitva.(és ilyen még tényleg nem volt,hogy 23 órája inaktív)

2016. szept. 11. 16:56
 1/9 A kérdező kommentje:

*Hívásra a telefon szerint hívott szám jelenleg nem kapcsolható.

(ez is példátlan)

2016. szept. 11. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha van kutya, és tényleg ellátatlan, akkor nem para értesíteni hatóságokat. Sőt, tulajdonképpen állampolgári kötelességed is, hiszen az állattartást törvények szabályozzák.

Más lenne a szitu, ha nem lenne kutya, mert önmagában az, hogy nincs fönt a facebookon, vagy hogy nem partner a közös kerítés ügyében, az nem jogi kategória.

2016. szept. 11. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
még mindig nincs mozgás? kocsival szokott mindig elmenni?
2016. szept. 11. 19:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Mindenhová kocsival megy, még a 200 méterre lévő boltba is.

Most már a kutya sincs itt, de a kocsi kint van, a háznál mozgást nem láttam.

Holnap reggel megkérdezem a másik szomszédot,hogy neki mi a véleménye erről, aztán ha úgy van ketten utánajárunk.

(A kutya nem mehet be a házba)

2016. szept. 11. 22:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Egyébként kapu van a kerítésünkön, mert az előző tulajdonosokkal is jóba voltam, és átjártunk egymáshoz, ha a másik nyaralni ment, és figyelni kellett a házra, vagy akár csak beszélgetni.

Ugyan így ezzel a sráccal is megbeszéltem,hogy ha valaki nyaralni megy a másik járjon át, és mivel most nem látom őt, körülnéztem nála.A házba nem törtek be, legalábbis nincs nyoma.

Pár órája jutott eszembe,hogy két kocsija van, csak az egyik mindig a garázsban áll, azzal szállítja a kutyát.

Mikor átmentem, és nem jött a kutya, és a házában sem volt, akkor jutott eszembe a garázsban álló autó, és hogy azzal mehetett el.

Azonban nem, mert az a kocsi is bent áll, a garázs kis ablakán benézve látszik.

Továbbra sincs válasz sehonnét sem.

2016. szept. 11. 22:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Továbbá az utcán parkoló autójával is mindig beáll este az udvarra, de most is ugyan ott áll ahol tegnap, pedig mondta is,hogy mindig beáll mert feltörik/ellopják ha kint hagyja.
2016. szept. 11. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Még mindig semmi?
2016. szept. 12. 11:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Meglett, azt mondta majd elmeséli.
2016. szept. 12. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:
na mi volt vele?
2016. szept. 12. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!