Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez az új való világ szerintete...

Ez az új való világ szerintetek is művészi?

Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi benne a művészi? A sok ostoba tahó, ahogy vergődik a nyereményért, mintha az bármit is megoldana? Az, hogy emberek keféléssel akarnak elérni dolgokat az életben? Vagy hogy régen ki volt akadva az ország, ha valakik dugtak a műsorban, most meg gyakorlatilag elvárt, és esélye nincs annak, aki ilyet nem tesz?

Vagy a pszichológiai részére gondolsz?

Egyébként ezek ostoba tahók egytől-egyig.

2016. szept. 8. 12:26
 2/2 anonim válasza:
Én alapból azt nem értem hogy mi a jó ezekben a műsorokba! VV1-et még néztem de már az se nagyon érdekelt! Olyan agyhalott ostoba idióta műsorok mennek az utóbbi években a tv-be hogy lehidalok! VV Győzike meg az ilyen celeb szarságok! Áruljátok már el nekem hogy miért olyan érdekesek ezek? Mert én már évek óta nem nézzek tv-t na jó ez nem teljesen igaz mert a hogyan készült Pokol konyha és a lehetetlen küldetést szoktam nézni! Már amikor odajutok hogy megnézzem
2016. szept. 24. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!