Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » FIÚK! Nektek miért tettszik...

FIÚK! Nektek miért tettszik meg egy lány? és ha elmegy előttetek mit csináltok? Akkor turtok bele a hajatokba amikor az a lány megy el elöttetek aki tettszik vagy csak ugy?

Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 23:58
 1/10 anonim válasza:

Nah hat ez engem is erdeklne ... fiuk !! 😂😂😂

16lany

2016. szept. 4. 00:00
 2/10 anonim ***** válasza:

szép arc, jó alak, jó domborulatok

és utána fordulok

2016. szept. 4. 00:19
 3/10 anonim válasza:
16 fiu vagyok es szerintem nem a hajba turas az arulkodo jel :D en ugy mutatom ki az erdeklodesemet hogy ramosolygok, beszelgetek, kedves vagyok az adott lannyal. Amugy sok fiu non stop allitgatja a hajat szoval nem hinnem hogy ez a titok;)
2016. szept. 4. 00:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha elmegy elöttem akkor rágyorsítok:P
2016. szept. 4. 01:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Rámosolygok szemezek vele próbálok hozzá minél közelebb kerülni
2016. szept. 4. 05:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát nagyjából azért, mert ez a természet rendje.

Ki kell, hogy ábrándítsalak. A természet úgy alkotta meg a nőt, hogy ha szülőképes (és minél inkább az), akkor a férfinak tetszik. Akkor is, ha a férfinak ilyesmi még véletlenül se jut eszébe. Ezek a külső tulajdonságokban jelennek meg (arányosság, megfelelő domborulatok, elsősorban mell és csípő). Az arányosság persze hozza a hajat, az alak más részeit, feneket, lábat, stb.

A lányok nem egyformák, és a fiúk se. Ezért vannak lányok, akik kevéssé tetszetősek, és fiúk, akik kevésé érdeklődők (legtöbbször félnek, nem mernek, mert nem tudják, mit tegyenek).

Aztán van kor és helyzet, amikor a fiúk szeretnének közelebbi kapcsolatot, akkor sok lányt néznek meg. Vannak helyzetek, mikor nem szeretnének valamiért, akkor kevesebb lányt néznek meg.

És gyakori, hogy ez a tetszés elenyészik, ha a lány megszólal, illetve fordítva, éppen a szövege váltja ki az érdeklődést. De ez már messzire vezető téma.

2016. szept. 4. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
5# vagyok nem turok a hajamba ha elmegy előttem aki tetszik max megigazgatom a ruháimat
2016. szept. 4. 18:21
 8/10 anonim válasza:
Èn sem túrok bele a hajamba,de megnèzem a lànyt aki tetszik.
2016. szept. 4. 20:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2016. szept. 4. 21:25
 10/10 anonim válasza:
Csak úgy.
2016. szept. 5. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!