Mit tehetek, ha a szomszédomban egy beteg öreg bácsi lakik, aki halucinál? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A hátsó kert szomszéd bácsi egy ideje eléggé beteg, halucinál. A lánya tud a problémáról, de nem vitte el orvoshoz. Éjszakánként és nap közben is a kerítésnél járkál, és kiabál át nekünk mindenféle értelmetlen dolgokat, néha nevetgélve. Régebben ritkábban fordult ez elő, de mostmár egyre sűrűbben, szinte minden nap. A múltkor annyira kifordult magából, hogy érthetetlenül üvöltött, már azt hittem, hogy mentőt kell hívni hozzá mert rosszul van. Mit tudtok tanácsolni?2016. szept. 2. 16:35
1/4 anonim válasza:
Ha súlyos rohama van, kihívhatod a mentőt. Ezen kívül mást nem tudsz tenni. Ha magától nem megy orvoshoz, nem lehet rá kényszeríteni. Felénk is van hasonló eset, nem lehet csinálni vele semmit. Valaki röhög rajta, valaki sajnálja, valaki meg nagy ívben kikerüli, mert fél tőle, ez van.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sajnos én is erre jutottam, de azért gondoltam hátha van valakinek más ötlete... Sajnálom a bácsit, de nagyon kellemetlen, hogy a kert végében kiabál, főleg éjszakánként, vagy ha esetleg áthívunk valakit.
2016. szept. 2. 16:44
3/4 anonim válasza:
beszeljetek a hozzatartozoival mindenkeppen.
4/4 A kérdező kommentje:
A múltkor a felesége (egy vak öreg hölgy) telefonált a lányuknak, eljöttek, veszekedtek vele egy kicsit és ennyi. Most is a lánya füle hallatára beszélt nekünk, és nem foglalkozott vele. Sajnos tudnak róla, de semmit nem tesznek.
2016. szept. 2. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!