Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Uj suli, veletek is elofordult...

Uj suli, veletek is elofordult ilyen vagy hasonlo?

Figyelt kérdés

Elso eves szakgimnaziumi tanulo vagyok! Tehat teljesen idegen minden, es mindenki kivetel az a 8 ember kb akit ismerek az egesz iskolabol, veluk jo a kapcsolatom. Viszont a mostani osztalyomban nem erzem azt, mint az altalanosban, ami a kozosseget illeti!

Volt 2 lany aki nagyon szimpi volt az elejetol fogva, de ok voltak verebtaborban, szoval mind a kettojuknek kialakuloban van baratsag..

A tobbi lannyal annyira nem erzem magam osszhangban..:(

Alapjaraton konnyen oldodom idegen tarsasagban, meg konnyen baratkozom, de most valamiert nem akarnak osszejonni a dolgok?:(

Miert?

Mit csinalok rosszul?

Mar nincs "eselyem" joba lenni a lanyokkal?

(Egyebkent lany vagyok es hetero, szoval ne ertsetek felre:D)

Nektek volt ilyen vagy hasonlo? Mit csinaltatok? Kialakultak a barati kapcsolatok?

Vagy en mit csinalok rosszul?

En nem voltam v.taborban(csaladdal nyaraltunk) nem nagyon ismerjuk egymast, nem is nagyon beszeltunk.. gondolom ok is megvannak "szepenve" az uj kornyezet miatt, viszont nekik megis konynebb mert mar van kialakulo baratsaguk..

En menjek oda? Ok nem nagyon nyitnak felem!:( mi lehet az oka

Trollok keruljenek legyszi, fontos lenne, ugyhogy ertelmes hasznos valaszt irjatok; legyszives!:)

Telefonrol irok, bocsi!:/

2016. szept. 1. 19:59
 1/2 Mr Orange ***** válasza:

Figyelj az ,hogy ki volt gólya táborban és ki nem az 2 hónap múlva lényegtelen az emberi kapcsolatok ebben az életkorban még elég képlékenyek, még évetek lesz össze csiszolódni ne várd egy nap alatt. Amikor nekem volt az első napom középiskolában nekem se lettek egy nap alatt barátaim rengeteg alkalmad van megmutatni ki vagy.

Az első fél év az ismerkedésről szól. És igen az első nap egy új iskolában ilyenkor a diákok többsége meg vannak ijedve ,de egy hónap múlva el múlik fontos kedvesnek lenni az emberekkel és akkor nem lesz probléma.

2016. szept. 1. 21:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Koszonom a hasznos valaszod, ment a zold💚:)

Johetnek meg velemenyek:))

2016. szept. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!