Bp. VIII. ker. Korányi Sándor utcában milyen lakni?
Figyelt kérdés
Albérlet szempontjából érdekelne, hogy az itteni (pl. 8-as, 10-es házszám) bérházak illetve környékük mennyire veszélyes. Tudom hogy nyolcker, tudom hogy a mélye. Olyanok véleménye érdekel, akik itt vagy a környéken élnek.#VIII. kerület #Korányi Sándor
2016. aug. 30. 00:50
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Nyócker? Hadd ne részletezzem...
Maradjunk annyiban, hogy fehérember oda ne tegye a lábát, ha kedves az élete.
3/7 anonim válasza:
Mellékesen, a VIII. kerületben is vannak jó helyek, például a tisztviselők telepe, a Fazekas környéke.
Az V. kerületből simán átsétálok úgy a Fazekasba, hogy mondjuk romát nem is látok.
5/7 A kérdező kommentje:
Na de tényleg. József u., Mátyás tér környékéhez képest sokkal rosszabb? :D arrafele jártam sokat, és nem haltam meg, de még csak majdnem se.
2016. aug. 30. 10:24
6/7 anonim válasza:
Ugyanolyan pocsék mind a kettő, nagyon jó esélyed van rá, hogy bicskával a hátadban menj haza.
7/7 anonim válasza:
#1: Mi ez az értékelhetetlen szar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!