Szerintetek megeri szabadkomuvesnek jelentkezni? Ezt ugy ertem, hogy kesobb ebbol lehet nekem hatranyom? A lelkemre kihatassal van? Mert nem szeretnem a lelkem elkotelezni tobb eleten keresztul.!
Ugy erzem sok dologra csak ott kaphatok valaszt, de minek az aran?
Csak a temaval tapasztalt emberektol varok valaszt,az idiota hozzaszolasok nem erdekelnek!
A szabadkőművesség egy valláspótlék. Én azon a véleményen vagyok, hogy az ember legyen vagy meggyőződéses hívő, vagy meggyőződéses nem hívő, de az ilyen valláspótlékok csak félmegoldások.
Emellett pedig, ha bármi kapcsán felmerül benned az életben az a kérdés, hogy meglépd-e vagy sem, akkor azt ne lépd meg. Ha már kérdés merül fel benned valami kapcsán, akkor azt sose válaszd.
Hidd el tudom mi az a 2 kezu munka,dolgoztam erdon,gyarban,jelenleg kulfoldon,es egyik sem egyszeru,sőt... aki ilyen helyeken dolgozik,mint en,az eleg koran belerokkan.
En az igazsagot keresem,(magamtol,es nem vagyok olyan emberekkel korulveve) remelve,hogy megtalalom a valodi celom,nem szeretnem en is robot modjara minden nap ugyan azt csinalni! Miota minel tobbet tudok errol a temarol,ugy erzem,hogy mindenki csukott szemmel jar korulottem.
Oké, elnézést is a kis viccelődésért, természetesen becsülendőnek tartom ha valaki a napi gürizés mellett nem válik "közösségi zombivá", mert tény hogy a mass-media vagy a vallási közösségek (mind az egyházak, mind a szekták) a csordaszellemet sújkolják az agyakba és sokaknak ennyi is az igényük az életben.
Mindazonáltal azt gondolom hogy a mai időkben tévút a szabadkőműves szerveződésekben többet látni mint a régmúlt nyomait, hiszen az amerikai, európai és ázsiai milliárdosok származástól függően uralkodnak a saját szemétdombjaikon és a saját kitartott politikusaikon keresztül gyakorolják a hatalmat, de akár más országok fölött is adósrabszolgákként kezelve őket.
Egyértelmű hogy ezekhez a korrupt körökhöz a hétköznapi ember az életben nem fog közel férkőzni, ha erőltetni fogod az ilyen "útkeresést" akkor jó eséllyel csak szélhámosokba futhatsz bele, nem ér annyit az egész.
Magyarországon is van jopar paholy,napjainkban is nagyon intenziven mukodnek,persze ezt nem hirdetik ugy mint a mosoporokat a TV-ben :) Elvileg szinte mindenki belephet,persze egybol senki nem egy orszag iranyitassal kezdi,kulonbozo szintek vannak,amit tud a 7.szinten levo azt nem tudja a 6. es igy tovabb...
Engem nem igazan a hatalomvagy erdekel,hanem az ott megszerezheto tudas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!