Ti visszamennétek ilyen helyre tanulni?
Saját magadért csinálod azt, amit csinálsz! Semmi sem kötelező, van saját akaratod akkor mérlegelj!! Mi a fontosabb? hogy végül azt csinálod amit szeretnél vagy hagyod, hogy valakik az utadba álljanak és bántsanak vagy elérjék azt, hogy feladd az álmod??
Tudom, hogy sok minden nehéz! De a legfontosabb az, hogy boldogok és elégedettek legyünk magunkkal! Most azt a kérdést kell feltenned:
Akkor leszel igazán boldog, ha feladod és mást csinálsz? bár lehet máshol is bántás érne...vagy akkor leszel igazán boldog, ha megcsinálod igy legyőzöd egy kicsit saját magad is, és végül azt csinálnád amit szeretsz?
Az életben mindenért meg kell küzdenünk, semmi sem fog csak úgy a szánkba repülni!és sokszor ennek rengeteg fájdalom a vége :( remélem kicsit segitettem!
És igen én visszamennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!