Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A görögök nagydolguk után nem...

A görögök nagydolguk után nem huzzák le a wc papírt a wc-n?

Figyelt kérdés
Hanem egy nylonzsákban gyűjtik a wc mellett....a barmok,abban a melegben biztos nincs szaga:D.Állításuk szerint azért,mert a szenyvízcsövek kis átmérővel rendelkeznek....
2016. aug. 22. 08:42
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
tudom,mert 2005ben ott nyaraltam Nei Poriban....
2016. aug. 22. 08:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz.
2016. aug. 22. 09:31
 3/13 Kései Sirató ***** válasza:
Igen, így igaz, a szennyvízcsövek kis átmérője valós probléma és így akarják megelőzni a dugulást. Hát elég béna egy helyzet. Amikor ott voltam, én erről gyakran megfeledkeztem, egy magyar ember sztem reflexből is bedobja..
2016. aug. 22. 09:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Abban a földben próbálj meg normális szennyvízvezetéket kiépíteni. Rögtön megérted a spórolás okát. Egyébként pedig odafigyelés és megszokás dolga. Akinek ez különleges, annak minden, ami más, szintén az.
2016. aug. 22. 16:08
 5/13 anonim ***** válasza:
#4: Így van, Görögország majdnem kompletten egy nagy sziklanyúlványon terül el, legfőképp mészkő-márvány-nyúlványon. Az egész félsziget egy bazi nagy mészkőtömb, abban pedig nem olyan könnyű ásni és furkálni, mint hazánkban a többnyire laza, esetenként homokos-iszapos talajban.
2016. aug. 23. 00:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen,de a sz#ros wc papír azért csak bűzölög.....
2016. aug. 23. 08:35
 7/13 A kérdező kommentje:
biztos van rá valami módszer
2016. aug. 23. 08:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, van. Zárt tartály.
2016. aug. 23. 08:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"Igen,de a sz#ros wc papír azért csak bűzölög....."

Így van, de még mindig jobb a bűzölgést szagolni, minthogy 10x annyiba kerüljön a víz, mint jelenleg. Gondolom te sem akarnád, hogy a fél havi fizetésed vízdíjra menjen el (amely ugye tartalmazza a szennyvízhálózat kiépítési, bővítési és szervizelési költségeit is).

"biztos van rá valami módszer"

Igen van, több is. Az egyik baromi drága lenne, így ők inkább a másikat alkalmazzák.

Egyébként meg mit finnyáskodsz emiatt? Ha nekik így jó, akkor téged az miért zavar? Számodra nem mindegy? Elvégre nem ott laksz. Ha ez ennyire probléma neked, akkor menj máshová nyaralni, oda, ahol dobálhatod a wc-papírt a wc-be, és problem solved. Ők meg majd kitalálnak valami más módszert, ha majd nem fog tetszeni nekik a jelenlegi.

2016. aug. 23. 10:24
 10/13 A kérdező kommentje:
megyek is máshová
2016. aug. 23. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!