Velem van a baj hogy nem bírom a nappali műszakokat?
Figyelt kérdés
hosszú lenne felvázolni alap dolgokat mondom el, jelenleg két műszakban dolgozom egy húsipari cégnél, gyári munka, alja kategória. =ha minden igaz, már nem sokáig) a reggeles hét egyszerűen kikészít. hiába 7kor kezdődik, nekem céges buszozás készülgetés miatt fél öt óta fenn kell lennem, és nem bírok gyakorlatilag olyan hamar lefeküdni este hogy ki tudjam magam aludni. így se malszok végig még 7 órát sem, de másoktól hallom hogy még ennyit SEM alszanak, gyerekek, család van, el nem tudom képzelni hogy bírják. ez nem nyavajgás, mert előtte 2 évig voltam egy másik helyen ami szintén gyár de más jellegű, ott ilyen átlag 5-6 óra alvásokkal ellengedeztem és elláttam a feladataim de itt annyi minden szakad az ember nyakába hogy gyakorlatilag fizikailag képtelenség megcsinálni, többek között ezért fogok felmondani a hónap végével. szeretném tudni hogy velem van a baj, vagy ez egy olyan helyzet amiben tényleg csak az marad aki bele van kényszerítve?2016. aug. 21. 19:34
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezzel nem vagy egyedül. Én is képtelen vagyok "korán" elaludni, ezért soha nem tudom kipihenni magam.
A te esetedben talán még rosszabb, mert a műszakok gondolom váltakoznak és kb. hetente borulna a bioritmus, ha egyáltalán be tud állni egy hét alatt.
2/4 A kérdező kommentje:
igaz hogy az új helyen 3 műszak lenne és még én sosem dolgoztam ilyen munkarendben, de mégsem lenne at hogy hivatalosan vége lenne éjjel egykor a munkának amiből az jön le hogy kijövök kettőkor, mire megvárunk mindenkit hazaérek háromra.... 10 perc bicikliútra lenne helyben
2016. aug. 21. 20:13
3/4 anonim válasza:
Nos, az mindenképpen kényelmesebb akkor.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, én úgy vagyok ezzel, ha nagyon korán kell fölkelnem, akkor második naptól már nincsenek elalvási problémáim. Vacsora után már bele is alszom az esti filmbe. A koraestibe, nem a későestibe :)
Ha az új munkahelyed közel van, az hatalmas nagy előny, hogy nem mennek el óráid az utazásra. Meglátod, ez pótolhatatlan dolog, nagyon is érdemes váltanod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!