Mi ez a "nyírd ki ezt a naplót" mánia?
Figyelt kérdés
Már nagyon sok helyen láttam, de sose derült ki, hogy mire is való ez. Megmondanátok nekem?2016. aug. 19. 08:32
1/6 anonim válasza:
Ez a napló elvileg kreativitást fejleszt.
Persze nem akkor, ha csak végigcsinálod, ami benne van.
2/6 anonim válasza:
Már régebben is voltak ilyen "könyvek" de pont ez valamiért nagyon felkapott lett. Mindenesetre egy olyan könyvről van szó, amiben különféle feladatok vannak: firkálj a lpara, tépd szét az oldalt, stb.
3/6 anonim válasza:
Ez a könyv a kreativitást fejleszti és az író nő a maximalistáknak ajánlja.
4/6 anonim válasza:
Már régóta van ilyen könyv csak eddig nem lett lefordítva magyarra és most nagyon felkapott lett,főleg hogy az összes online könyvesbolt reklámozza és egyre több youtuber is csinál arról videót hogyan nyírja ki a könyvet.
5/6 anonim válasza:
Láttam videót és pár képet ezzel kapcsolatban.
Szerintem ez nem napló - mivel a naplóban leírod, h mi történik veled-, hanem foglalkoztató könyv.
Amúgy meg... nem értem én sem...ilyesmik vannak benne, hogy írj nagy betűkkel, írj hullámosan, tépd szét ezt az oldalt, öntsd le kávéval ezt az oldalt... Ennek mi értelme van? :S
6/6 anonim válasza:
Fellazítja a szokott formáidat (hogy a könyvet csak olvasni lehet), és HA van kreativitásod (valamint szorgalmad is), akkor az előbbit kicsit előremozdítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!