Augusztus 20-án mely múzeumokba lehet ingyen bemenni?
Figyelt kérdés
Hallottam egy ilyen kósza hírfoszlányt és érdekelne, hogy bármely múzeum vagy csak egy néhány, mint a múzeumok éjszakájában?#múzeum #auguszus 20
2016. aug. 18. 11:17
1/4 anonim válasza:
A sziklakórház hirdetett meg ingyenes tárlatvezetést, de ahhoz regisztrálni kell, de szerintem már nincs szabad hely.
Másról nem hallottam, meg kell nézni, a múzeumok oldalán, ami érdekel téged.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem találok semmi információt ezt illetően... Most vagy azért mert nem lesz, vagy ez már annyira nyilvánvaló, hogy nem írják ki...
Egyáltalán van még ez az állami ünnepen ingyen látogatás?
2016. aug. 18. 16:04
3/4 anonim válasza:
Minden múzeumban ingyenesek az állandó kiállítások
4/4 macska28 válasza:
A magyar múzeumokban az nemzeti ünnepeken ( Március 15, Augusztus 20, Október 23, ) A múzeumok állandó kiállításai ingyen látogathatók, és ez jelenleg a törvényben is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!