Ti mit vinnétek kollégiumba?
Mik a legszükségesebb dolgok, amiket vinnem kell középsulis kollégiumba? Nem szeretnék felesleges dolgokat vinni amiket úgysem használok majd. Már van egy kisebb listám, de kíváncsi lennék talasztaltabbak szerint mik is kellenek oda.
14L
Ez koli fuggo, hogy mit biztositanak.
Agynemu torolkozo tusfurdo sampon fogkefe fogkrem betet(!) fulpiszka (!) fesu hajgumi(!) wc papir zsepi gyogyszerek(!) manikur keszlet -> ollo, koromreszelo smink tanulos fuzet elegendo ruha (ket, harom db-vel tobb mint amit tuti hasznalnal) vizforralo teafilter par szaraz rakcsa (hidd el jol jon majd) hosszabbito (!) telotolto esetleg laptop ha nincs wifi mobilnet (!) meleg ruha (ha hideg lenne) furdo es szoba papucs hajszarito pohar innivalo (kartonnal szekreny aljaba) esetleg par konyv kollegiumi fuzet (amiben a nevelod es a szuleid kommunikalnak)
Szerintem kb ennyi
De ez szemely fuggo, en negy eve vagyok kolis nekem ezek alakultak ki... Hidd el lesz varatlan szitu amikor pl egy zseblampa(!) jo lesz mert elmegy az aram vagy befuj a szel az ablakon es a meleg takaro(!).
En agynemut is magamnak viszek, nincs kedvem masba belefekudni
A kemotox (!) is hasznos lehet
De ne aggodj, par het es ugyis latod mi hianyzik es mi az ami sok
Vallfa(!!)
Sok sikert a kolihoz, jo buli lesz!! Remelem tudtam segiteni ;)
Saját ágyneműt mindenképpen viszek.
Nagyon köszönöm, sokat segítettetek! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!