Mit gondoltok a Mr és Mrs műsorról a tv2-őn?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon fárasztó ez a műsor.A műsorvezetők stílusáról pedig ne is szóljunk de érdekelne más véleménye is.Ki mit gondol?2010. ápr. 19. 19:38
1/10 anonim válasza:
Szerintem hülyeség. Láttam belőle egy kemény részt, de úgy éreztem utána, mintha az agysejtjeim fele elpusztult volna. :/
2/10 anonim válasza:
Szánalom, és van, akit ez érdekel. Hihetetlen.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, nem nézem.
De aki szeretné nézni, az felőlem nyugodtan nézheti.
Ennyi szabadsága csak lehet az embernek.
4/10 anonim válasza:
Én sem nézem, azt se tudom miről szól :)
Első: Ha tovább nézted volna az aznapi tévéadást, akkor az agysejtjeid 3/4- ede tényleg elpusztult volna :)
5/10 anonim válasza:
Primitív feladatok, nyögvenyelős az egész, amúgy sem szeretem az ilyen jellegű műsorokat.
10 perc elég volt belőle.
De pl. anyósom, vagy szüleim szokták nézni, gondolom altató helyett funkcionál.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem sokat láttam belőle.Nem is tudom eldönteni mi lehet a jó benne.A legszánalmasabb talán az milyen érdekfeszítő kérdéseket tesznek fel a pároknak.Ami gondolom kivétel nélkül mindenkit érdekel.De az ismerjük fel a másik fenekét alsógatyában/bugyiban téma is elég röhejes.
2010. ápr. 19. 19:56
7/10 anonim válasza:
Hát valamiből meg kell élni a "celebeknek" is.:/
8/10 A kérdező kommentje:
;)
2010. ápr. 19. 20:00
9/10 anonim válasza:
De azért elég durván megalázzák magukat, persze ez még mindig egyszerűbb, mint tisztességes állást keresni.
10/10 anonim válasza:
Az a rossz, hogy pár jobb színész is bevállal minden szrt, csak hogy "forogjon" a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!