Mit tehetek, ha n veszik fel a telefont?
Figyelt kérdés
Gondolom,másnak, mas területen is akadhatnak ilyen problémái, en a gyerekemnek nem tudok időpontot foglalni csiposzuresre. Három telefonszámot adtak meg, egyiken sem. Vagy kicsong es nem veszik fol (gondolom, ilyenkor nincsenek bent), vagy egesz nap foglalt (feltételezésem szerint ilyenkor vannak bent es egyszerűen melle teszik). Egyszer vették fel, akkor gy ingerült nő közölte, hogy erre a hónapra mar nincs időpont, szeptemberre a kovetkezo heten tudnak időpontot adni, ez volt a mult het. Tele a tokom, hogy ket-három het eltelt, ezt ugye a gyerek bizonyos korában kell megejteni. Tehetek valamit, hogy a pofátlanság megszűnjön? Jeleztem a matavnak, hogy nem működnek a számok? Írjak levelet? De
Kinek? Nagyon fol vagyok háborodva.
2016. aug. 15. 07:54
1/2 A kérdező kommentje:
Jeleztem=jelezzem
2016. aug. 15. 07:55
2/2 anonim válasza:
menj be személyesen vagy küldj emailt, és akkor lesz írásos nyoma, hogy szrtak rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!