Mi lett a Duna TV-vel?

Figyelt kérdés
Mi történt a DunaTV-vel? Mostanában szinte minden szombat este a Duna TV műsorainál kötök ki pedig fiatal vagyok nem idős nyugger. Jobbnál jobb filmeket vetítenek miközben szombat este a 8 órától kezdődő sávban máshol az unásig vetített szemét forog. Esetleg nézhetetlen NNIICSINSIISSI sorozatok, vagy politikai elemzés, esetleg valami gagyi német Szex és csajok a csúcs formája a csajoknak típusú film, netán Hitler és a Második Világháború ezerharmincegyedik része. Ehhez képest jobbnál jobb, nem unásig vetített akció vagy vígjátékok mennek. Nemrég a James Bond összes, most a Mission Impossible, remélem leadják majd a Apáca Show egy kettőt, vagy a régi nagy thrillereket 21:00-től amiben Billy Zane és Sam Neil voltak, illetve annyi ilyen film van amit egyszerűen nem vetítenek sehol sem. De ide sorolom a jó magyar filmeket is, mint a Miniszter Félrelép, vagy a többi 2000 körül után készült film, (Zimmer Feri 1-2 stb.) Talán lehet, hogy most először olyat ültettek oda aki végre tényleg belegondol, hogy a többi csatornán mennyi szemét hulladék műsor megy és hátha nézni és kikapcsolódni is akar valaki? Aki vidéken, kis faluban él, annak nincs "ezer csatornája" és nincs minden sarkon egy romkocsma ahová betérjen. Mint egyetlen szórakozás a tv, lehet, hogy lesz egy biztos pontja az embereknek szombat este és az a DunaTV lesz? Van egy két adó amit jól meg is büntetnék, mert nem gondolnak bele, hogy a véletlenül műsorra tűzött jó filmek nem hétköznap este kellenének, mert a dolgozó ember bizony, másnap kel, megy dolgozni. Ehhez képest szombat esténként vagy késő éjszaka vannak filmek vagy csak sorozatok, ócskábbnál ócskább vetélkedők, vagy hulladék műsorok. Nekem most nagyon pozitív csalódás a DunaTV.- Vajon ez csak időleges fellángolás, hogy a szombat kora esti műsorsávban a legjobb filmeket reklámmentesen a Duna TV adja ?

2016. aug. 13. 14:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%

Az MTVA csoportba sok csatorna beletartozik, és csak bővül.

Minden csatornájukon mással akarják megfogni a nézőket. A Dunán ezek szerint most (számodra) jó filmeket adnak. Ez teljesen rendben van, nyugodtan nézzed. A legtöbb ember már nem TV ben nézi a filmeket, hanem szépen interneten letölti azt amit akar reklámok nélkül. Szóval hatalmas Dunás nézettsége akkor se kell számítani. Egy a fontos, a híreket ne hidd el nekik, ha híreket látsz fogd be a füled is, kapcsolj el, mert ugyan úgy ott a Fideszes propaganda. Az olimpia közben is M4 en, 1 perces hírek néven óránként elmondják, hogy milyen remek ez az ország és micsoda fejlődés van, ugyan ez volt EB alatt is és az összes csatornájukon. Szerintem ez undorító és ezért és a többi szar műsor miatt nincs nagy jövője a kincstári csatornáknak. Régi filmeket levetíteni a legolcsóbb dolog.

2016. aug. 13. 15:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem benne, hogy meghagyják a stáblistát a filmek végén és nem vágnak le egy egész záró jelenetet és nincs közbe reklám. Komolyan, pl TV2-n épp mondja a mondatot, erre rögtön kiírják, hogy a következő műsor XY... nem értem..
2016. aug. 13. 15:32
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
A Duna TV megalakulásakor is jó volt, s most is egy színvonalas csatorna. Jobban ügyelnek a csatornák minőségére, és mivel az M1 hírcsatorna lett, ezért a Duna TV lett a filmes csatorna. Tényleg jó, hogy semmi reklám.
2016. aug. 13. 18:55
 4/16 A kérdező kommentje:
És nincs Bud Spencer vagy Szállító Taxi Feláldozhatók tragikomédiába hajló műsorfolyam ami a Film+ t vagy RTL csoport többi ócska sorozatdömpingre hajló műsorait nézzük. Noha a TV2 se fakított nagyot, én vártam, hogy Andy Vajna majd legalább a szombat kora esti sávot feltölti nézhető filmekkel 8-tól mint régen, és nem ezek az RTL-csoporton unásig vetített pocsék vígjátékok lesznek. A Dunán pedig nem régi filmeket vetítenek, mert simán lenyomták a James Bond majdnem legfrissebb részeit is, ahogy a többi film se a bóvli kategória. Érződik a válogatás, hogy nézhető nem a "csak legyártott" filmeket adják. Azt hiszem, ha így fejlődik nagyon sok velem korú fiatalt fog szombat esténként átcsábítani nézőként. Abban pedig tévedtek, hogy filmeket letöltve nézik az emberek. Nagy városokban igen, de vidéken, ahol nincs pénz ilyesmire (Északkelet Magyarország márpedig ilyen hidd el...) az még mindig a TV-t veszi elő esténként. Faluban pedig kizárólagos szórakozási lehetőség. Nem értem igazából, mi történik, de az RTL és TV2 lényegében saját magát heréli ki azzal, hogy nem érzi, hogy "aki még tv-t néz" az nem azt nézi majd amit ők mutatnak. A nézettségi mutatókat generáló digitális berendezések mind kivétel nélkül azokba a nagyvárosokba vannak téve ahol arányszámban relatíve kevés a teljes lakossághoz képest a tv nézők aránya pont a letöltött vagy online nézett műsorok miatt. Ehhez képest ahol vidéken tényleg a tv a prioritás, ott meg az emberek azért azt nézik mert nincs más. De a Duna ezzel most nagyot szakít, ha így hagyja, hogy 8 körül szombatonként mindig keződik egy nézhető film. Én örülök neki. Die Hard, Alien, Apáca Show, Európai Vakáció (legújabb is), Stephen King filmek, micsoda kincses tárak lehetnek amiket csak le kell reklám nélkül vetíteni és máris megvan az élmény, és ezt mind a Duna TV hozhatja el. Reklám nélkül. Nekem nagyon nagyon tetszik az irány! Előtte meg utána meg ki lehet bírni azt a pár perces híradót, néha lehet hogy még igazat is mondanak. Hisz azt mondják amit az ember is érez, hogy nem kellenek migránsok mert vannak saját nyomorultjaink akiken előbb segíteni kellene.
2016. aug. 13. 19:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Én szeretek TV-t nézni, mert meglepetésként ér, hogy milyen filmet adnak, de neten meg ha keresnem kéne sose találnék, mert válogatós vagyok, de a TV-ben elém nyomják és lehet megtetszik.
2016. aug. 13. 19:46
 6/16 anonim ***** válasza:
Elképzelhető-e, hogy a Duna TV más műsort sugároz Magyarországon, és mást külföldön?
2016. aug. 14. 07:06
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem képzelhető el.
2016. aug. 14. 07:24
 8/16 anonim ***** válasza:

Akkor érdemes lesz visszavenni a csomagomba, úgyis nemsokára a Bouygues Telecomba megyek át.

Régen csupa magyarnótás, szívküldis stb. műsorokat sugárzott, örülök, hogy megváltozott a műsorpolitika.

Kösz a gyors választ!

2016. aug. 14. 07:46
 9/16 anonim ***** válasza:

"És nincs Bud Spencer "

Sajnos :(((( Béke poraira...

2016. aug. 14. 08:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Duna TV van külföldön??
2016. aug. 14. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!