Fiúk! Mi a véleményetek egy lány viselkedéséről? Többi lent!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek egy lány viselkedéséről.
Ha mindenen beparázik,legújabb cuccai vannak,és olyan idióta fotókat rak fel Facebookra, amikre a BFF-jei olyanokat írnak: Gyönyörűségem! +kétszázegymillió emotikon
Mi erről a fajta lányról a véleményetek?
Kemény,káromkodik,focizik,flegma...
Mi erről a fajta lányról a véleményetek?
Imádja a kutyákat,animéket,kemény,de nem teljesen,szeret rajzolni,egy teljesen másik világban él...
És mi erről a véleményetek?
Azért fontos nekem ez, mert egyik osztálytársam szerint menő vagyok, sokan bírnak, jók a cuccaim,stb. Míg osztálykiránduláson csak szánalomból lógott velem az egyik csaj. Tök nem bírom magam, mert szerintem undok vagyok, meg ilyenek, de sokan bíztatnak. Nem tudok bízni az anyámban, ő se bízik bennem. A tanárok sokszor kivételeznek velem. (pl.háromszor írhattam fogalmazás javítót) Vágyok a szerelemre, de legbelül tartok tőle, már kétszer elcsesztem.
Szóval leginkább fiúk, tőletek kérdezem a véleményeteket, tanácsotokat.
(álralános iskola,felső tagozat)
Az első a legantipatikusabb, az ilyeneket utálom, falra mászok tőlük, nem hogy kivételeznék velük ellenkezőleg (persze nem tanárként, ott én mindenkivel igyekeznék igazságos lenni).
Káromkodósokat sem szeretem, itt igazából csak a 3. fajta szimpatikus. De a normális lányokat is kedvelem, akik nem ezek a pláza cicák, de nem is alja nép..
szereted az animéket?*-*
legyünk barátok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!