SÜRGÖS! Beengednek korhatáros filmre?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel szeretnénk moziba menni, ő 24, én 13, a film pedig 16-os karikás horror. Úgy hallottam, beengednek. Ez igaz?2016. aug. 6. 22:09
1/2 anonim válasza:
Szia. Engem 14évesen beengedték 18+os horrorra a fehérvári cinema cityben.
Az a szám elvileg csak egy ajánlás, hogy 16 éven aluliaknak nem ajánlott, nem pedig tiltás. Simán beengednek szerintem. A mozikban fiatal személyzet szokott lenni, nem szokásuk problémázni az ilyeneken.
2/2 anonim válasza:
Szintén Fehérvár cinema city: Régen volt egy [X] korhatáros film ami azt jelenti hogy szellemileg felnőtt emberek nézhetik meg. Vagyis olyan 21+-os film. Na arra már engem nem engedtek be most vagyok 17 akkor voltam 14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!