Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valaki küldene egy linket...

Valaki küldene egy linket hogy hol tudnék ÚJONAN ismértem ÚJONAN venni yugioh kártyát? Nekem csak a vörösszemű éjsárkány kellene

Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Újonnan, ismétlem, újonnan.
2016. júl. 28. 14:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudsz linket küldeni? ahol megrendelhetem a vörösszemű éjsárkányt vagy több lapokat?
2016. júl. 28. 14:43
 3/10 anonim ***** válasza:
B*szki, helyesírási szabályzat kellene neked, nem vörösszemű éjsárkány.
2016. júl. 30. 00:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Sz*rok a helyesírásodra nyár van b*szál sünt ezek miatt a k*csögök miatt nem lehet itt semmit kérdezni.Mindig mást írnak mint amit kellene 4 voltam nyelvtanból szerinted nem tudok írni?!? nyár van de most írhatod hogy attól még nem kéne elfelejteni írni de ezt is magasról le sz*rom
2016. júl. 30. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem "b*szál sünt", hanem "szarjál sünt", te szerencsétlen, és csókoltatom a nyelvtantanárodat is :D
2016. aug. 2. 23:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy úgy van csak tudod én nem copyzok és teszek rá hogy írják, de most komojann ezért sírsz?!? jaj egy internetes oldalon valaki nem ír olyan helyesen mint te akiről fogalmad sincs hogy ki de ki kell javítanom őt hogy érezem menjire fellsöbrendű vagyok, gyorsan valaki hívja a mentőket! :D
2016. aug. 3. 11:17
 7/10 anonim válasza:
Kedves kérdező nem tudtad hogy ez az egész gyakori kérdések egy helyes író verseny? Az nyer aki leghelyesebben ír és aki több emberbe beletud kötni.
2021. dec. 19. 03:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Na, megvan a vörös szemű éjsárkány? Újonnan, ismétlem, újonnan :D
2021. dec. 19. 07:16
 9/10 anonim válasza:
Szerintem csoportokban kellene kérdezősködni.
2021. dec. 21. 00:13
 10/10 anonim válasza:

Szerintem itt az ifőhogy véget vesek ennek az egész baromságnak!

[link]

2021. dec. 21. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!