Írna valaki egy kis mesét?
Kedves mindenki, imádtam a Cooper Sólyomszem sorozatát, olvastam többször, angolul is, de elfogyott.
Lenne olyan nagylelkű valaki, hogy ír nekem egy pici történetet a főszereplővel..? Vagy ajánlana hasonló könyvet?
Nagyon megköszönném.
-Hé, te!
Kiáltott a köpcös, a sötétben álldogáló szikár, ballonkabátos árnyékra.
Ám, az, mintha meg sem hallotta volna, tovább ácsorgott az éjjeli lepkék körözte, sárgásan pislákoló utcalámpa alatt.
-Hé, te! Hé!
Kiáltott a köpcös szemtelenül az árnyékra, megint. Az, most már megmozdult, legalábbis így tippelte, mert a fejmagasságban, pirosan izzó szivarvég felé fordult.
-Mit akarsz?
Kérdezte az izzó szivarvég tulajdonosa. Rekedt hangja volt, amely kísértetiesnek tűnt, a kihalt utcán.
-Van egy cigid?
Kérdezte a köpcös, kissé megrettenve, mert az arc, beért a fénybe, ám nem is arc volt, hanem egy beszélő koponya. A sárgás utcalámpa fénye megcsillant, a fehér csonton.
-Persze.
Szólt a koponya. Azzal, ezüst cigarettatartót vett elő a kabátzsebéből. Maj felé nyújtotta.
-Vegyél.
Utasította a koponya köpcösünket. Az, meglepődött, mintha ez a félelmetes alak éppen, rá várt volna.
-Te vagy Cooper? A híres sólyomszemű?
Kérdezte a koponya.
-Igen, én, kösz a cigit, na pá.
Azzal köpcösünk futásnak eredt az erdő irányába...
Köszönöm:)) még még
2#de most olyant, aminek tényleg köze van Sólomyszemhez (Natty Bumppo). J.F.Cooper az író.
Az első jól kezdődött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!