Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem akartak velem soha...

Miért nem akartak velem soha barátkozni?

Figyelt kérdés
34/f.Valahogy mindig idegenkedtek tőlem,de nem tudom miért.
2010. ápr. 16. 00:35
 1/3 anonim ***** válasza:
34 éves vagy és férfi, ez így elég kevés infó ahhoz, hogy bármit is megállapítsunk! nem írnál magadról valamit?
2010. ápr. 16. 04:14
 2/3 anonim válasza:
Nem vagy egyedül,velem se akartak nagyon...:)Mondjuk én nő vagyok,így talán sok esetben féltékenység volt az ok.De sokszor van az is,hogy teljesen másnak gondolnak mint amilyen vagyok.Nem lehet hogy nálad is ez van?
2010. ápr. 16. 06:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy más az elképzelésed dolgokról, szóval elvont vagy, nem vagy ilyen átlagcsávó(pia, dohány, nők, és verda).

Komolyabb vagy, esetleg visszahúzódóbb?

Én nő létemre nagyon kevés haverral, baráttal rendelkezem, és a suliban sem barátkoztak. 1-2 ember kivételével. Talán azért, mert nem voltam ez a tipikus bulizós, piálós, cigizős, pasizós discop***a, és ezért nem is voltam jó nekik.

Engem sem ismertek igazán, sőt, az egyik csaj megmondta, hogy beképzelt és sznob vagyok, csak azért mert nem álltam le neki pucsolni és trécselni.

Ezt a hibás következtetést is úgy vonta le, hogy nem is ismert.

2010. ápr. 16. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!