Blackfox99 kérdése:
Miért kell gyűlölni engem mer cigány vagyok?
Figyelt kérdés
soha büdös életbe nem loptam el egy szeget, soha nem bántottam senkit idegeneknek is segítettem ahol csak tudtam, normális embernek érzem magam de már nem merek nézni cigányokról szóló dolgokat a neten mert mindenki kutyához vagy állathoz vagy hasonlítanak, azt bezzeg mérnem mondják hogy hány csecsemőt dobnak a a kukába vagy más helyre ? vagy a pedofil eseteket vagy a milliókat sikasztó és az adófizetők pénzét elherdáló politikusokról ? életem során számtalanszor kaptam diszkriminációt és gyűlöletet magyaroktól de sose csináltam azt amit ti csináltok, suliba is gárdista osztálytársam állandóan szekált hogy gázkamrába velem meg büdös cigány kutya , pedig egy rossz szót soha nem szóltam neki, voltak és vannak magyar barátaim de ez már undorító ... és nekem ne mondja 99% meg 1 % arányt mer ez baromság akkor énis mondhatnék pár dolgot, úgy érzem magam mintha egy sötét nyilas korszakba élnék ahol nem fejlődik semmi , és nincs előre csak hátra.......2016. jún. 28. 00:34
11/24 A kérdező kommentje:
hehe :) hát na ja
2016. jún. 29. 08:10
12/24 anonim válasza:
Én is cigány vagyok és rendőr szeretnék lenni! 19/F
13/24 A kérdező kommentje:
tanulással és kitartással semmi nem akadály :) ;)
2016. jún. 29. 18:07
14/24 anonim válasza:
Sajnos kevés roma olyan mint te, talán pont ezért vannak előítéletek, mert szinte mindenkinek vannak rossz tapasztalatai. Ne foglalkozz az olyanokkal akik elítélnek csak amiatt mert roma vagy :)
15/24 A kérdező kommentje:
hát nem könnyű :)
2016. aug. 1. 23:21
16/24 anonim válasza:
Az igazság az,hogy minden az anyai és az apai neveléstől függ.
Ha a családod rendes,normális,tisztességes,rendezett,életmódott nyújt akkor egyáltalán nem kellene az ilyet még cigányozni se,mert egyszerűen nem abba a cigányos környezetbe nevelték.
17/24 anonim válasza:
Ez igaz. Az anya és apa nevelése is attól függ, őket hogyan nevelték. Meddig menjünk vissza? Mi az "eredendő ok"? Van egyáltalán? Vagy folyamatosan termelődik alapvetően rosszul nevelt emberek hozzáállása következtében. Csakhogy ekkor egy egész társadalom újjá nevelése kell. Az vajon meddig tart, és ki végzi?
19/24 anonim válasza:
A cigány az cigány. Lefejezni az összeset.
20/24 anonim válasza:
Van oka annak, hogy a magyarok (és minden más nép) utálja/ják a cigányokat. Általában minden népnek van egy kisebbsége akit nem szeret. Pl a kelet-európaiaknak a cigányok, amerikaiaknak a négerek, nyugat-európaiaknak az arabok/indiaiak, németeknek a zsidók. Ezek a népek általában a társadalom alján foglalnak helyett. Mit szeressünk rajtatok, ha mi csak annyit látunk, hogy a bűnözők 90 %-a cigány, mindenkit ért már valami attrocitás a cigányok részéről, nem dolgoztok, az állam adja a segélyeket, amit ti feléltek, és az IQ-tok kb 70? Meg van az indokunk arra, hogy miért vagyunk előítéletesek. Vannak kivételek, én hiszek ebben (de őszintén, én még egy cigányt se láttam, akire semmi ilyen tulajdonság nem volt jellemző). Senkinek nem mondanék olyat, hogy büdös cigány, egyenlően állok hozzátok is, ha kívülről látszik, hogy nem olyan vagy. Nem az utca másik feléről üvöltöd, hogy a k**va anyád a másik cigánynak, vagy legalább egy középiskolai végzettséged van, akkor nem ítélek senkit elsőnek. Csak sajnos a nagy részük pont nem ilyen (legalábbis itt, Szabolcs megyében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!