Izomfájdalom, torokfájás és láz? Mitől? SÜRGŐS LENNE! .
Figyelt kérdés
Már egy hete lázas vagyok, most is a lázam miatt vagyok ébren. Az egész macera előző hét csütörtökön kezdődött, árufeltöltőként dolgozom/tam, és előtte ennél megterhelőbb munkát nem végeztem még. Mellette fájt a torkom/fülem, az ízületeim, az izmaim húzódtak. Pénteken hőemelkedésem lett, de bementem dolgozni, szombaton már ügyeleten voltam, de a lázam néha elmúlt és előjött az izomfájdalommal együtt.
Szív- és tüdőröntgenem nemgatív, vérképem is van már.
Valakivel történt esetleg ilyen? Bármi információ jól jön, tapasztalat, akármi!
2016. jún. 25. 01:02
1/2 anonim válasza:
Például influenza. De lehet más vírusfertőzés is, ha az árufeltöltéstől fájnak az izmaid. Emiatt nem kellett volna ennyi vizsgálat, csak ágynyugalom és tea.
2/2 anonim válasza:
hát, attól függ..izomfájdalom a munkától. A torokfájás és láz pedig a légkonditól. Bent hideg lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!