Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Instagramon honnan tudom,...

Instagramon honnan tudom, hogyha valaki letiltott?

Figyelt kérdés
Pl az attol lehet, hogyha valakinel azt irja ki " meg nincsenek fenykepek sem videok", kozben pedig van (mert mutatja h mennyi) ? Koszonom a valaszokat.

2016. jún. 13. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ha letilt, rá sem tudsz keresni. Amit te írsz az privát felhasználó, csak akkor akkor láthatod a dolgait ha beköveted és ő engedélyezi
2016. jún. 13. 21:04
 2/8 A kérdező kommentje:
De biztos vagyok benne hogy nem privat fiok. Mert ha valakinek privat a fiokja azt ki is irja, es nem azt irja hogy "meg nincsenek kepek sem videok" (kozben meg van ). De azert koszonom. :)
2016. jún. 13. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Megerősítem az elsőt, nem tudsz rákeresni, hogyha letiltott.
2016. jún. 13. 21:53
 4/8 A kérdező kommentje:
De az az erdekes, hogyha rakeresek nem latom a kepeit sem a kovetoit. De ha ugy keresek ra hogy nem vagyok belepve, akkor mutatja. Ilyenkor mi van? Mert ra ra tudok keresni (pedig ha le lennek tiltva nem engedne azt mondjatok.)
2016. jún. 14. 11:37
 5/8 anonim válasza:
80%
Ha azt irja ki nincsenek fenykep es videok es kiirja mennyi van akkor tenyleg letiltott,es ha nem lepsz be es ug latod miket rakott ki akkor is.ha keresed nem adja ki ha be vag lepve ,csak ha valahol meg van jelolve akkor ra tudz menni az oldalara de tobbet nem hoz be
2016. jún. 22. 13:12
 6/8 anonim válasza:
100%

Bár már régi kérdés, de azért válaszolok:)

Mikor feltetted a kérdést, (2016) akkor valóban azt jelentette hogy letiltott. Mikor rámentél az adatlapjára, kiírta hogy pl.50 bejegyzés, de nem jelentek meg a képek. Ha privát volt a fiókja úgy írta ki hogy Zártkörű fiók, de ha követési kérést akartál neki küldeni, nem küldte el, ugyanúgy azt írta ki hogy "Követem".

Ma már ha valaki letilt Instán az adatlapja sem jelenik meg. Egyáltalán nem éred el úgy sem, mint régen.

2018. ápr. 25. 12:44
 7/8 anonim válasza:
És ha nem engedi bekövetni, viszont nem privát fiók és írja hogy vannak bejegyzések, de nem engedi sem a követőket megnézni sem bekövetni őt az miért van? :)
2018. szept. 22. 11:34
 8/8 anonim válasza:

Ha követted és ő hibernálta a fiókját, akkor felléphet az, hogy meg tudod nyitni, látod a számokból, hogy vannak feltöltései viszont a képeket és a követőit nem látod.

És mindeközben lehet, hogy más fiókjából egyáltalán nem tudod megtalálni.

Bele kell törődni, hogy az Instagram nem egy Kalasnyikov. Nem feltétlenül érthető azonnal, hogy mi miként van rajta és néha nem is működik rendesen.

2020. jan. 5. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!