Súlyos telefon függő vagyok! Valaki?
Sziasztok! Először is leszögezném, hogy nem vagyok kiváncsi bántó megjegyzésekhez, így is elég nagy a problémám! Megkérnék mindenkit, hogy segítsen és ne elítéljen!
Tehát az utóbbi 2 évben súlyosan ráfüggtem a telefonra és az applikációkra... Instagram, snapchat, facebook, messenger... Nagyon zavar és már a szüleim is észrevették, hiszem egész nap az ágyba fekszem kb és a telefonom nyomkodom, valamikor nem is eszek mert éppen töltőn van a teló.. Ha megyek valahova akkor is a kezembe van és ha olyan helyzetben vagyok amikor nem tudom használni ideges leszek. Napi 3x dugom a telóm fel a töltöre, és napi 3x merítem le 0%-ra... Koncentrálni nem megy, semmire ... Egy filmre se... Ma elhatároztam, hogy lecserélem egy kis nokiára.. Nagyon nagyon zavar ez a helyzet, a szüleim is már többször szóltak, hogy ez így nem mehet tovább. Félek a változástól, deviszont szeretném jobban látni a világot...
Nem mindegy, hogy mire függtél rá és miért.
Beszélgetni tudsz a való életben?
Hogyan szoktad önmagadat kifejezni?
Mi mást csinálnál a telefon helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!