Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Súlyos telefon függő vagyok!...

Súlyos telefon függő vagyok! Valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is leszögezném, hogy nem vagyok kiváncsi bántó megjegyzésekhez, így is elég nagy a problémám! Megkérnék mindenkit, hogy segítsen és ne elítéljen!

Tehát az utóbbi 2 évben súlyosan ráfüggtem a telefonra és az applikációkra... Instagram, snapchat, facebook, messenger... Nagyon zavar és már a szüleim is észrevették, hiszem egész nap az ágyba fekszem kb és a telefonom nyomkodom, valamikor nem is eszek mert éppen töltőn van a teló.. Ha megyek valahova akkor is a kezembe van és ha olyan helyzetben vagyok amikor nem tudom használni ideges leszek. Napi 3x dugom a telóm fel a töltöre, és napi 3x merítem le 0%-ra... Koncentrálni nem megy, semmire ... Egy filmre se... Ma elhatároztam, hogy lecserélem egy kis nokiára.. Nagyon nagyon zavar ez a helyzet, a szüleim is már többször szóltak, hogy ez így nem mehet tovább. Félek a változástól, deviszont szeretném jobban látni a világot...

2016. jún. 11. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindez milyen problémát okoz neked?
2016. jún. 11. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
facebook on van egy jó csoport erre, nekem bevált :)
2016. jún. 11. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a legjobb ötlet lecserélni. Én videojáték függő voltam. Úgy oldottam meg, hogy eladtam a gépem és vettem egy gyenge laptopot, ami semmilyen játékot nem visz el, csak netezésre használom. Eleinte hiányzott, de találtam új hobbikat és már örülök, hogy így döntöttem.
2016. jún. 11. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy mire függtél rá és miért.

Beszélgetni tudsz a való életben?

Hogyan szoktad önmagadat kifejezni?

Mi mást csinálnál a telefon helyett?

2016. jún. 11. 15:19
 5/6 A kérdező kommentje:
#1 Úgy érzem,hogy elvonja a figyelmem sokkal fontosabb dolgokról is, és sokkal szomorúbb, befordultabb vagyok... Sajnos a párom is hasonló problémával küzd és itt is megérzem ezt, hogy nem igazán jó ez így..
2016. jún. 11. 21:26
 6/6 A kérdező kommentje:
#4 Mostanában nem igazán szoktam beszélgetni... ( lehet a vizsgadrukk is közbe játszik ) de pl. ha beszélgetek valakivel és csipog a telefon nem bírom ki , hogy ne nézzem meg és már azt várom , hogy mikor írhatok vissza. De alapból nagyon szeretek beszélgetni, azzal hogy hogy fejezem ki azzal mindig kicsit problémám volt, mert a fejembe megvan , hogy mit és hogyan csak egyszerre akarom és ebbe belezavarodok...
2016. jún. 11. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!