Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Értem, hogy a városban szokás...

Értem, hogy a városban szokás nyírni a füvet. De nem lenne jobb hosszabbra hagyni, és cserébe csend és nyugalom lehetne a lakótelepeken?

Figyelt kérdés
MInden egyes nap a fűnyíró idegtépő berregését hallgatom. És nem hiszem el, hogy mást nem zavar. A hosszú fű kevésbé zavaró mint ez. Szerintem a parlagfű egy kifogás, igazából folyamatos zajártalom-generálásról van itt szó. A rohadt gyep már félcentis, de még mindig fel-alá rodeóznak rajta a rohadt hangos kocsijukkal. Már napok óta. Egyszerűen érthetetlen.
2016. jún. 10. 11:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

ok,én vidéki társasházban létezem immár 8 éve:

én vágom a füvet

8 éve

hétégente 10 után

nem jó

se az időpont

se ahogy csinálom

de utána,de mindenki kiül piknikezni

ha nincs levágva,jaj,de lusta voltam

erre annyit mondok,ok,csináljátok a

kkor

,de nincs jelentkező

2016. jún. 10. 14:50
 12/16 anonim ***** válasza:

amúgy meg nem, mert 2x annyi ideig tgart, és addig berregek.

perfsze, megcsináltam azt is hogy nem volt levágva, hát ott maradt. Magamnak csináltam bajt.

2016. jún. 10. 15:05
 13/16 anonim ***** válasza:
aludjatok csak, a fü meg nőjön, ahogy akar!
2016. jún. 10. 15:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Meg a fünyíró embernek nincs ám családja,hogy főzne, élne,gyerekivel együtt lenne,miegymás, ti kényelmetek érdekében.Hjajj, kár volt fünyírót venem a proli kis fizetésemből,pláne kár volt dolgoznom vele.Én értelmiségi ember vagyok, de ezt a passzivitást, és gyülölködést nem hiszem,hogy el kell türnöm.
2016. jún. 10. 15:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Pontosan, ahogy mondod, inkább aludni kéne hagyni az embereket, a fű pedig nőjön! Nem egy kicseszett golfpályán lakok, hanem lakótelepen, kit zsibbaszt, hogy nem 3 mm az a rohadt gyep? És sokkal szebb is, ha a fák között hosszúra hagyják.
2016. jún. 20. 14:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Pedig sokkal szebb világ lenne, ha ez a sok nyomorék buzgálkodó is inkább megtanulná a passzivitás szépségeit, ahelyett, hogy felesleges és amúgy környezetszennyező dolgokra cseszne el napi 5-6 órákat, amelyek emellett még zajjal is járnak. Nem elég nagy a zajszennyezés a városokban, vagy mi? Persze aztán 60 éves korára mindenki süket lesz , mint a kő, meg ordít a fogatlan szájával, mert még a saját hangját sem hallja. Üljön le az ilyen a seggére egy könyvvel, és olvasson, vagy merengjen az élet értelmén. Bár lehet ezek pont ettől félnek.Hha nem tudná felesleges és agyzsibbasztó buzgálkodással elütni az idejét, akkor egyedül maradna a gondolataival, és rájönne, hogy olyanok nincsenek neki? :D Vagy ez a városi fűnyíratás is egy olyan sztori, hogy ássunk ki feleslegesen gödröket, majd kaparjuk be őket, hogy ne tűnjön fel a munkanélküliség?
2016. jún. 20. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!