Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy ember "vidékről" kerül...

Ha egy ember "vidékről" kerül városba kapásból képes túlkapni bolti kínálatokban?

Figyelt kérdés
szóval én még csak nem is nagyvárosban vagy megyeszékhelyen élek csak vidéki kisvárosban, ahol korlátozottak a lehetőségek, de így bennem volt kezdettől hogy szeretek válogatni a kínálatban, pl. itt van Spar, Penny Coop, és Tesco és előszeretettel járom fel őket nézem az akciós újságokat mit hol érdemes épp megvenni.és vannak a környékbeli kis falvakban élő emberek, ahol teszem fel van 1 db. ABC egy coop, és mindent ott vesznek, az ő látásmódjuk mivel másabb, idegen és ismeretlen nekik ez a hozzáállás a mai napig? máshogy is viszonyulnak a vásárláshoz ha idegen helyen is vannak?
2016. jún. 8. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Aki kis kinalathoz szokott, o is valogatna szivesen, de nem teheti. Ha lehetosege lenne, lehet megtenne, de ez szerintem 100% emberfuggo. Van h pl 1 boltban megtalalok mindent, van h 3ban sem, pl ruhaknal.
2016. jún. 8. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem városiként is érthetetlen hogy minek bújja az ember az újságokat, és miért fontosabb pár ft megtakarítás mint a saját ideje. Ha vásárolni megyek akkor a legközelebbi helyre ahol minden kapható ami kell. Lehet hogy drágább mintha akciós újságok alapján vásárolnék 3 különböző helyen... de az idő fontosabb a pénznél, a vásárlás meg alapból unalmas, szóval minél hamarabb jó letudni.
2016. jún. 8. 22:09
 3/4 A kérdező kommentje:
értem akkor ez nagyon emberfüggő lehet, feltéve ha van lehetőség egyáltalán válogatni
2016. jún. 8. 22:18
 4/4 anonim válasza:
Azért a falusiak nagyrésze sem a kisboltban végzi a havi nagybevásárlást. Nem kell azt gondolni, hogy aki falusi, az a falu határánál tovább soha nem járt. Mi falusiak vagyunk, de eljárunk a megyeszékhelyre havonta bevásárolni, illetve hetente-kéthetente a közeli városba. Csak akkor járok be több boltot, ha az egyikben nincs olyan, amire kifejezetten szükségem van. Azért nem megyek másik üzletbe, mert ott 2Ft-tal olcsóbb mondjuk az ásványvíz.
2016. jún. 8. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!