Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Holnap tanárdiák csere lessz!...

Holnap tanárdiák csere lessz! Milyen ötletek vannak? Többi lent PLS

Figyelt kérdés
Holnap németen mi leszünk 20 percig a tanár a barátnőmmel mert ez lessz ez utólsó német óra ezért.. De viszont nincs ötletünk semmi. Valami olyasmira gondoltunk h valamelyest be is öltöznénk bemutatkoznánk néhány mondattal de ezenkívül semmi... Valami mókás dolog kellene...
2016. jún. 6. 17:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Előre bocsi a helyes írási hibákért de sietünk :))

Valami jó ötletek PLS ??????

2016. jún. 6. 17:57
 2/11 anonim válasza:

Esetleg pár mondat után, válasszatok ki vagy 2 témát, amit röviden bemutattok.

Válasszatok ki mondjuk egy ünnepet, és Németországról számoljatok be röviden, esetleg egy városról, vagy a német válogatottról, ha szeretitek a focit.

És a végén egy 2-3 percet mondjatok németül egy viccet. :)

Remélem segítettem.

2016. jún. 6. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Az elso otlete nagyon jo :)

Nem tudom, milyen szinten vagytok nemetbol, de ha valami komolyabbon azert, akkor csinalhattok szituacios jatekot is. Mi angolon csinaltuk es egyreszt nagyon vicces, masreszt hasznos is, hiszen nem a tankonyvbol kell magolni, feltalalod magad. Maga a jatek annyi, hogy felirtok kis cetlikre mondatokat, kialltok, inditotok egy adott szitut (pl.eltevedt turista, szulo-gyerek, tanar-diak parbeszed), es valamikor kihuztok egy papirkat. Es a papiron szereplo mondatot bele kell illeszteni a tortenetbe :) ja es persze nemetul erdemes csinalni :D en nagyon sokat nevettem ezeken a jatekokon, erdemes vicces, de nem tul bonyolult mondatokat felirni, olyanokat, amiknek azert mindenki tudja a jelenteset.

2016. jún. 6. 19:05
 4/11 A kérdező kommentje:

Német vicceket tudnál?? Egyet találtam : Hogy hívják a Hernyó feleségét?

Frau Nyó. Ilyenekre gondoltam

2016. jún. 6. 19:16
 5/11 anonim válasza:

Jaj, sajnos nem tudok olyan profin beszélni németül, és nem is tudok vicceket. :(

Nagyon sajnálom, nem néztek valamiket a netten? :)

2016. jún. 6. 19:31
 6/11 anonim válasza:
Na, hogy ment csajok? :) Első válaszoló vagyok.
2016. jún. 7. 20:30
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönjük!!! az órát jól megterveztük nem is azzal volt a legnagyobb baj... De am 5 is kaptunk érte.. :)

az volt a baj h én alig szerepelhettem mindent a barátnőm akart csinálni jaa persze hol volt a nagy együttmüködés... ://

2016. jún. 8. 16:30
 8/11 anonim válasza:
Hát, tudod nem csak te vagy ilyen esetbe :(
2016. jún. 9. 06:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Miért??Mi történt???
2016. jún. 9. 14:06
 10/11 anonim válasza:

Úgy értem nem csak te vagy abba az esetbe, hogy a barátnőd csinált meg mindent, és neked is kevés szerep jutott ebbe.

Szóval én abba a helyzetbe vagyok, hogy véget akarok vetni, egy "barátságnak " hitt érdekkapcsolatot.

Bocsi, hogy teljesen eltértem a kérdés témájátül, de ha már megkérdezted, gondoltam elmondom.

De remélem ti, mint barátnők sose kerültök ebbe a helyzetbe.

2016. jún. 10. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!