1/12 anonim válasza:
Nem. Az elég szilárd, ha nem üríti a bélgázát közben.
3/12 anonim válasza:
Nem. Ki tudja mi oka van ran, ennyibôl csak az IQ harosok ítélik meg a màsikat.
4/12 anonim válasza:
Ezen a kérdésen speciel még nem gondolkodtam el. :)
5/12 anonim válasza:
Nekem nem. / Mátyás király 15 évesen már király volt /
7/12 anonim válasza:
Nem, én 25 évesen is alszok azzal a plüssel, amit a Páromtól kaptam. Biztosan van olyan érzelemszegény, sivár gyökér, aki szerint gáz, de nem érdekel
8/12 Papi Gonzales válasza:
a világon senkit nem érdekel hogy alszol..
9/12 anonim válasza:
Nem gáz. Ismerek egy 34 évest is (talán mert nincs csaja, ezt pótolja a plüss).
10/12 anonim válasza:
Miért kell ezt minden héten megkérdezni? Miért lenne a plüss külön csak a lányoknak való dolog? Van olyan kultúra, ahol a tizenöt éves már felnőttnek számít, de valljuk be, ebben, a miénkben, még gyerek. Vagy javarészt gyerek és részben elindult a felnőtté válás útján. Hogy ciki-e? Nem kell mindenki elújságolnod, hogy igen, plüssökkel alszol, és akkor majd nem nyomaszt, hogy ciki-e vagy sem, hiszen nem fognak róla tudni. Meg az sem mindegy, hogy alszol vele. Hogy játszol velük, ölelgeted azokat, vagy csak párnának használod, mint néha én szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!