Könyörgök, valaki! Ellopták a lakcimkártyám! Mit tehetek 7 óráig?
Tegnap este hazafele menet 2 fiatal belémkötött, meg akartak volna verni, a lakcimkártyám követelték! Van valami jogszabály erre, hogy ilyenkor mégis hogy tudok szavazni? Vagy most miattuk nem tudok? Könyörgök, valaki segitsen!
18-as kétségbeesett lány
Igen, az eset után odarohantam a rendőrségre, azt se tudtam hol kell bejelenteni, csak segitségért kiabáltam. Aztán jegyzőkönyvbe vették, meg minden.
De, akkor ezek miatt elveszett a szavazatom??? :S
Van a jegyző könyvből másolatod? kértél igazolás a lopásról a rendőrségen?
Nem akkor most visszamész oda és ezeket intézed. Aztán mész szavazni az igazolással vagy mait kapsz ... el fogják fogadni.
Te komolyan a szavazás miatt vagy ennyire kétségbe esve??
Akármennyire is fanatizálva vagy, akármilyen fontosnak is hiszed magad a tizennyolcadik életévedbe lépve, picit gondolkozz már... kimondottan a lakcímkártyád követelték, akkor mit gondolsz, miért?
A helyedben inkább azzal törődnék, hogy ez minnél előbb bejelentve legyen, nem pedig a választósdival, az amúgy sem rajtad egy szem emberen fog múlni. Ha a lakcímkártyád kérték, akkor vagy a nevedben akarnak valamit kölcsönözni majd lopni, vagy valami szerződéshez, igazolványos trükkhöz kell.
Ez az az ok, amiért érdemes bejelentened, nehogy valami kellemetlen meglepetésben legyen részed.
(Amúgy ez olyan, mintha valakinek közúti balesetben lekapta volna a fél lábát egy jármű tegnap, és amiatt pánikolna, hogy mégis hogy fog így szavazni :-))
10.06:ne csesztesd már!
18 évesen igen is fontos az első szavazás,az első hajnalig tartó buli,az hogy anyu nélkül megyünk útlevelet csináltatni...nem emlékszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!