Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerelmes lettem egy fiúba....

Szerelmes lettem egy fiúba. Most mit tegyek? Megtartsam mindkettőt vagy valamelyiknek vége?

Figyelt kérdés

Eddig csak csajok és most jött az életembe egy nagyon-nagyon-nagyon aranyos fiú, akibe fülig szerelmes lettem, és ő is belém.

Ő is heteró, neki is van bnője meg nekem is, egyikünknek se volt még soha pasija, azaz jelenleg secret lover státuszban vagyunk egymásnak, de ha együtt vagyunk, egyszerre lélegzünk, egyszerre ver a szívünk és meghalunk egymásért.

Mit tennétek? Tartsam meg mindkettőt vagy mindenképp dönteni kell? Vagy próbáljam meg megbeszélni vele, hátha nem akad ki? Végül is elég nyitott meg modern felfogású, olyan már többször volt, hogy 3-as vagy 4-es partiba vágtunk vkit. De ez most más, ez most nagyot ütött, ilyen ennivaló fiút még sose ismertem ...

Tehát mi legyen?

2016. máj. 28. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"a srác miatt kell titokban tartani na meg az ilyen emberek miatt, mint pl te :)"

- Vagyis az erkölcsös emberek miatt? Tőlünk nem kell félned.

Hogy nehogy félre értsd: ha a történetedben a szóban forgó fiút kicserélnéd egy lányra, pontosan ugyanez volna a véleményem. Ha akarsz valamit a fiútól, még ha csak titokban, mert nem mered felvállalni (holott elég sokan vállalnak nyíltan ma meleg kapcsolatot), akkor az a minimum, hogy a jelenlegi barátnőddel szakítasz, és nem vered át, nem alázod meg, mert EGYSZER úgy is kiderül. De amíg az értelem érték, addig sosem lesz elfogadható a másik megcsalása, megalázása. És ezzel a titkolózással csak a fiúval való kapcsolatodat minősíted le, miközben átvered azt, akit állítólag nyíltan szeretsz.

2016. máj. 29. 15:51
 12/14 A kérdező kommentje:
megbeszéltük. nem kell szakítani. azt mondta csak az lenne a baj ha lánnyal csalnám meg, azt nem viselné el, de így fiúval más a helyzet. és azt mondta, az ízlésem se rossz éppen.
2016. máj. 30. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Szóval a szemében egy homoszexuális kapcsolat alacsonyabb szintű, mint egy heteroszexuális kapcsolat. Ez a Te szerencséd.
2016. máj. 30. 17:10
 14/14 A kérdező kommentje:

ezt most nem értem.

Nem alacsonyabb szintű, csak azt mondta, hogy egy fiúra nem tud féltékeny lenni ... De amúgy meg egész más jellegű a kapcsolat, ez teljesen igaz, egy fiúval lelkileg is minden más.

2016. máj. 31. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!