Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » William Golding - A Legyek...

William Golding - A Legyek Ura pár kérdés (? )

Figyelt kérdés

Pár kérdésre kérnék válaszokat:

-Mikor játszódhat a regény? Mi folyik a nagyvilágban a regény cselekményének idején?

Honnan tudhatjuk, hogy a regény nem a ll. világháború idején játszódik?

-Mennyi időt töltenek a fiúk a szigeten? Mik jelzik az idő múlását?

A válaszokat előre köszönöm!

2016. máj. 22. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Pár kérdésre kérnék válaszokat:

-Miért nekünk kéne megcsinálni a házid?

-Mi olyan nehéz ebben, hogy nem tudod magadtól megcsinálni?

2016. máj. 22. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Olvasd el, rád fér.

Bár egy kicsit nyomasztó... de nem hosszú.

2016. máj. 22. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Egy meg nem határozott atomháború idején játszódik - ez kiderülhet a regényből. A második világháborúhoz kapcsolódóan már nem elég olvasni a regényt, ehhez történelmi ismeretek is kellenek.

A szereplők angolok. Ismerni kell Nagy-Britannia helyzetét és szerepét a második világháborúban. A nemzet összefogott, és ez megakadályozhatta volna a csoport széthullását.

Az idő múlását jelezheti a káosz növekedése.

2016. máj. 22. 20:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a harmadik kommentelőnek! Az első kettőnek írom, hogy kiolvastam a regényt. Nagy élmény volt. Ez nem a házim volt, hanem az olvasónaplómból 2 feladat a sok közül, amelyekre nem találtam választ. Ha nem olvastam volna ki, akkor az egész olvasónaplót felraktam volna.
2016. máj. 23. 06:14
 5/5 anonim ***** válasza:
27%
Ugyanitt bojler eladó.
2016. máj. 23. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!