Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a francért ilyen van...

Mi a francért ilyen van James_mc-nek ennyi feliratkozója?

Figyelt kérdés
Teljesen átlagos videókat készít, nincsenek egyedi tartalmai. Mégis 260.000 feliratkozója van? Pl én a Cat Marios vieón akadtam ki (az volt az első videó, amit tőle láttam, méghozzá tegnap tegnap). Imádom amikor valaki úgy csinál, mikor nem tudja, hogy hol vannak a szopatások elrejtve a pályán. El nem hiszem hogy sose nézett volna róla videót, akár a VR-osok videóját

#hádemé
2016. máj. 22. 06:47
 1/5 anonim válasza:
irigy vagy?
2016. máj. 26. 19:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, de nem csinál semmit
2016. máj. 29. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem pl.: a beszédstílusa jön be, meg nagyon jó minecraft-os. Az a kedvenc játékom, ő pedig nagyon jó benne. Azt javaslom, nézz bele pl.: a Hardcore sorozatába. Nagyon jó sztem
2016. aug. 10. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Régen jó volt. Akkor még én is néztem. Ő kezdte el először a ti küldtétek sorozatot a magyarok közül, amit azóta a fél youtube belopott.. Régen amúgy voltak szimbólumai, pl ugye a dinnye meg a kilencezés, már meg ezek teljesen eltűntek..

Egyébként egyáltalán nem jó a minecraftban.. Redstonehoz nem ért, pvp-zni is csak átlagosan tud (ellentétben velem, én profi vagyok xDDDD), survivalozni meg mindenki tud..

Régen vicces volt. Amúgy szerintem azóta sz.. azaz kevésbé jó, mióta saját kliense lett ugye (RSC) utána meg csak még mélyebbre ásta magát mikor MMC-s lett az RSC, mivel az MMC-n 90%-ban (ugye én a kivétel vagyok) 10 éves, pvp tudatlan, gyökerek játszanak, akik a HG sorozatban is olyan sötétséget hoztak, hogy az elképesztő... (Ennek a mondatnak se volt semmi értelme.. És én vagyok profi)

Szerintem a ti küldtétek miatt szerették meg annyian + a gömb survivalt.

Amúgy ha jó minecraftosnál tartunk, nézd meg Siriust, ő ért a redstonehoz. Egyébként a legjobb pvp-sek vagy nem videóznak vagy kevés feliratkozója van (ha 8-9 ezer az kevésnek számít)

2016. szept. 2. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 Sirius a kedvencem, nagyon jól redstone-ozik.
2016. szept. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!