Másik suliban is ilyen lesz? Nem találom a helyem.
Figyelt kérdés
Most 8.-os vagyok, és furán alakul az év. A legjobb barátnőm "elhagyott", tulajdonképpen nem találkozunk annyit mint régebben, egy másik lánnyal van. ÉN nem vagyok ez a cicababa, nem igazán sminkelem magam, meg úgy normális vagyok. AZ osztályban vannak csoportok, úgy mint: stréberek, menők, cicababák, meg még a lányok így barátokként. De mióta nincs a legjobb barátnőm velem, már sehova sem tartozom. Mi mindig együtt voltunk, de most nem, és persze vannak még barátaim, de nem tartozom az ő "csoportjukba", és így eléggé... rossz. Elhülyülök velük, de nem találom a helyem :( Másik iskolában könnyebb lesz?2010. ápr. 9. 20:53
1/4 anonim válasza:
az a baj hogy így 8-ba nem érdemes átmenni másik suliba inkább át kell vészelni ezt az időt..
de én azt ajánlom ha közép suliba mész hogy soha ne mutasd magad gyengének ha megbántana ne mutasd ki.
szólj vissza nekik de ne durván csak húzd fel a agyukat..
mint pl ha egy fiu megbánt mond azt neki jaj tom hogy tetszek neked és ezt boknak veszem..de ez csak egy pl..
én is igy szoktam tenni és lám..nincs baj..:]
2/4 A kérdező kommentje:
AZ hogy másik suli, azt a gimire értettem :)
2010. ápr. 9. 21:04
3/4 anonim válasza:
szerintem ha nem fogsz kicsit változni, máshol is ugyanez lesz. eléggé hasonló helyzetben voltam veled, reménykedtem a középsuliban hogy majd jobb lesz,de ugyanez volt. ezek a klikkek ott is meglesznek és ha egyi klikkben sem igazán találod a helyed, akkor nem lesz ott sem másképp. de próbáld megtartani a stílusod, nem olyan gyökeres változásra gondolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!