Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bennem van a hiba? (folytköv...

Bennem van a hiba? (folytköv lent)

Figyelt kérdés

nagyon összevesztem az egyik barátnőmmel. beszólt valamit egy jó fiúhaveromnak tegnap, és megmondtam neki, hogy ez azért durva volt, pedig a barátnőm nagyon kiröhögte szegény srácot. erre a barátnőm elkezdett veszekedni velem, hogy én vagyok a suli legnagyobb bunkója és ne szóljak be neki!! tudni kell még, hogy a barátnőmet nagyon kevesen szeretik mert beszól az embereknek, nagyon csúnyán beszél stb (mondjuk sajna én is csúnyánbeszélek nem is ritkán). egyébként az nem igaz hogy én vagyok a suli legnagyobb bunkója, bár azokkal, akik rászolgáltak (de ők nincsenek sokan), tényleg elég taplón viselkedek, de ők nem is érdemelnek mást!! viszont a barátnőm soha nem bántottam, sőt, elég sokat köszönhet nekem. tudni kell hogy nekik elég kevés pénzük van a mi családunknak sokkal többre telik. mindig piszkált is, hogy mennyit járunk külföldre és ez milyen hülyeség pedig előtte sose dicsekedtem meg amúgy mások előtt se. szóval gyakran segítettem barátnőmnek anyagilag is, meg pasiügyekben is mindig mellette álltam ha csalódott. most viszont ellenszenvesen viselkedik velem, lebunkóz, meg már órákon se ül mellém, direkt úgy ügyeskedik, hogy mindig más mellé kerüljek órán. új barátai vannak, akikről egyébként elég rossz hírek terjednek a suliban, és mellesleg ők is utálnak engem (kis nyominak tartanak, meg szeretnek velem is bunkóskodni, aztán meg azt mondják én voltam tapló) és szerintem barátnőm ezeknek a barátainak akar azzal megfelelni, hogy velem utálatoskodik. régebben is sokszor megsértett, csúnyának nevezett, meg minden, de sokszor volt kedves is. félek, hogy elveszítem!! van remény? én változzak meg?? tesóm szerint hagynom kéne ezt a lányt, mert nem hozzám való, meg szerinte tényleg tapló lettem kicsit, de pont a bnőm hatására. kérlek adjatok tanácsot!!

17L

2010. ápr. 9. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem keress magadnak egy "jobb" barátnőt,aki megbecsül!
2010. ápr. 9. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudod mi a legjobb tanács? Nem szoktam ezt mondani, de egy illemtankönyv mind a kettőtökre ráférne. Bunkózni a suliban, komolyan mondom nevetséges. Érdekel hány éves szinten vagytok? Egy kicsit nézzetek magatokba és felejtsétek el a káromkodást és a bunkóskodást, mind a ketten, mert egyikőtök sem különb a másiknál.

Ne haragudj ezzel nem megbántani akartalak, de szerintem rettenetes mindkettőtök viselkedése.

2010. ápr. 9. 17:31
 3/4 A kérdező kommentje:
utolsó: ennyi erővel az egész sulira, meg a világ összes középiskolására ráférne egy illemtankönyv, kivéve egy-két nagyon csendes, nagyon visszahúzódó gyereket. egyébként bunkózásként olyat rónak fel nekem hogy pl az egyik csaj az "új baráti kör"ből egyszer annyira gesztikulált (valami pasinak kellette magát) hogy hátbavágott evés közben a folyosón és félrenyeltem aztán rámordultam hogy odafigyelhetne. és akkor én bunkó vagyok
2010. ápr. 9. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem ne magadban keresd a hibát,nem te vagy a tapló hanem ő,ha egy ilyen baráttal,aki így kiáll mellette,csak úgy veszekedik,és lebunkózza.

szerintem is hagyd a fenébe,mert kár azon idegeskedned most is,hogy vajon van-e még remény,hiszen látod,hogy ne is igaz barátod,hanem csak kihasznál,hogy vágódjon be másoknak ezzel.

és irigységből mondja a külföldi utazást is,mert nem telik nekik arra h ők is menjenek :S

szóval hagyd,nem érdemel meg téged...

2010. ápr. 9. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!