Szerintetek tényleg prűd azaz ember aki albérletbe visz magával takarót, mert nem akar azzal a takaróval takarozni amivel más, meg amiben más szexelt?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 15:37
2/6 anonim válasza:
Nem inkább szállodáról lenne szó?
Éltem albérletben, nemcsak a takaró volt saját, hanem a bútorok is.
Igaz, az hosszútávra volt tervezve.
3/6 anonim válasza:
Nem prűd, de nekem sem volt egyik bérleményemben sem takaró... A bútorok egy része, a függönyök egy része, a konyhai edények egy kis része volt ottani, minden más saját. Takarónál jó hogy sajátot használtam, bár ha egy helyen lenne egy tiszta ottani, akkor nem lenne vele semmi bajom. Szállodában is aludtam már, nincs azzal gond. Kit érdekel, hogy mi volt a takaró vagy akár a pohár előélete, ha kimossák? :D
4/6 Sunshinedoll válasza:
Nem, hanem csak higiénikus :D
Én is mindig a saját takarómat viszem albérletbe, nem feltétlen a szex miatt, hanem mert amúgy is... Nem akarok más takarójában aludni. A gondolattól is kiráz a hideg.
5/6 anonim válasza:
Én még nem is láttam olyan bérbe adott lakást, ahol lett volna takaró. Bútorok vannak, háztartási gépek, meg nálunk edények is, de azt se használom. Textilből csak a függönyök, a szőnyeg, egy terítő. A takarót, ágyneműt én hoztam.
6/6 anonim válasza:
És ha az ágyon szereltek, vagy a konyhapulton, netán a kádban? Azokat kicserélnéd? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!