30. Szulinapra hogyan keszuljek?
Figyelt kérdés
Paromnak (ffi) most lesz a nagy 30. Szuletesnapja!! Nem tudom mivel kellene meglepni, szegeny nagyon nem varja. Szerinte 30 ev felett mar oda minden :D oda a fiatalsag2016. máj. 11. 09:29
1/3 anonim válasza:
Hogy szoktatok ünnepelni? Kettesben? Barátokkal? Családdal?
Szeretne bulit? Vagy nem, csak megajándékoznád?
Jó lenne némi támpont.
Én biztosan készítenék/vennék egy érdekesebb, különlegesebb tortát. És valami olyan ajándékot választanék, ami valamennyire maradandó.
Egyébként én pont úgy érzem, hogy 30 után kezdődött az igazi életem :) Igaz, 20 évesen úgy gondoltam, hogy a 30 évesek már öregek :)
2/3 anonim válasza:
Mivel te ismered, ezt csak te tudod megmondani.
Van akinek az anyagi dolgok fontosabbak, másoknak az, hogy összejöjjön a kis csapat és együtt ünnepeljék.
Lehetetlen megmondani neki mi lenne jó.
3/3 anonim válasza:
Vegyél neki egy hintaszéket meg egy elektromos takarót öreg napjaira.....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!